Ne im e lesno ni na pejačkite veruvajte…

Osven što se izloženi na postojano nabljuduvanje na nivnata forma, celulit, održanost i ubavina tie mora da vodat griža i za svoite partneri koi često na javnosta ne i se dopagjaat i toa od različni pričini. Nekoi zaradi profesijata so koja se zanimavaat ili “glasot što gi bie vo čarsija”, a toa znači deka ili se somnitelni biznismeni ili žestoki momci koi se skloni kon razni poroci. Potoa nekoi ne i se dopagjaat na javnosta zaradi nivnot status zatoa što se veќe ženeti i imaat deca, a vamu se zabavuvaat so pejačka koja i se prestavuva na javnosta kako devica vo svojata triesetta godina od životot. Nekoi pak se krijat zatoa što se sponzori so tapija, a nesmee nekoja druga koleška da doznae pa da im go ukrade finansierot što go našle i zatoa maki mačat kako da go držat blisku do sebe, a podaleku od očite na javnosta…
Najsmešno vo celata ovaa komedija e toa što pejačkite tolku mnogu ja potcenuvaat intelegencijata na novinarite, javnosta i svoite obožavateli što im serviraat takvi “limunadi” od koi na site im se “povraќa”.
Ima nekolku estradni primeri kade pejačkite nevešto lažat, 
Pa taka odednaš se doznava deka nivniot soprug veќe imal predhoden brak i deca za koj ne pisnuvale vo javnosta, no sega koga e otkrieno tie se vistinski “majki terezi” što gi pominuvaat zaednički odmorite so negovite deca od prviot brak, ili priznavaat deka se vo vrska so oženet čovek zatoa što im se “slučila ljubov” koja ako ne bila otkriena nikogaš nemaše da im bide slučena.
Drugi pak odat na egzotični odmori vo Tajland na Maldivi i puštata sliki i video klipovi od raskošnite hotelski apartmani i nestavranata prirodna ubavina vo koi se snimaat i slikaat sami kako da se “siračinja” što zaminale na odlor i patuvanje bez pridružba i društvo. Toa samo potvrduva deka nivniot partner ne e podoben za javnosta.
Partnerite na pejačkite se lugje i jasno e deka i tie imaat svoe minato čim se so nekoja javna faca normalno e deka i tie ќe bidat pod lupata na javnosta, taka da nema potreba da se krijat nivnite predhodni brakovi i deca, nivnoto somnitelno minato zošto nie sme mala državicka vo koja se se doznava. 
Odlično se znae i za sexsulanite sklonisti na mnogu estradni faci, a za nekoi se znaat i detalji sepak barem vo Makedonija ničija sexsulana privatnost ne bila mediumski obelodeneta što ќe reče deka sepak osnovniot moralen kodeks se počituva.
Srbija e veќe druga tema tamu mnogu požestoko se igra estradnata igra i verojatno se vrtat pogolemi sumi na pari vo celiot toj sistem no edno e sigurno kade i da ste ne obiduvajte se so lagi da gradite oreoli na slava. Publikata sekogaš najmnogu gi saka iskrenite onie koi gi priznale svoite greški, poroci i propusti, a ne onie koi sakaat da i prodadat šarena laga providno spakuvana.
B.K. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila