Muzičkata zvezda na Aneta Micevska poznata kako Aneta Molika veќe nekolku godini silno sjae vo siot svoj sjaj i go potvrduva golemiot muzički potencijal na ovaa pejačka koja ja ovenča so balkanska slava i svojata grupa.

Ovaa ubava mlada žena vo odos na svojot talent i uspesite što gi ima postignato za relativno kratko vreme slobodno može da kažeme deka e skromna ličnost zošto nikogaš ne gi istaknuvala mnogute nagradi, priznanija i pofalbi što gi dobiivala, pa taka i ovoj pat blagodarenie na nejzinata majka Liljana doznavme za poslednata golema nagrada što vo Niš i beše vračena na pejačkata.
Imeno Aneta i nejzinata grupa Molika na manifestacijata “Godišni nagradi na muzičkata estrada – Niš 2019” bea odlikuvani so plaketa i statueta na “Carica Teodora” što ja dodeluva “Unijata na zanaetlii i predpriemaci od regionot na  južna Srbija” i TV “Artvizija” od Niš. Ova prestižno priznanie go dobija vo čest na nivniot dolgogodišen estraden angažman so koj gi potvrdija svoite visoki profesionalni kriteriumi.
Sekoja nagrada dobiena zasluženo ima vrednost, a Aneta i Molika site dosegašni nagradi i priznanija gi dobile blagodarenie na svojot muzički potencijal, vloženiot trud i profesionalniot pristap kon profesijata.
Im čestitame i im posakuvame ušte mnogu uspesi so koi ќe go potvrdat svojot primat na estradata.
B.K. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila