Estradna umetnica Dragica Gaga Filipović na profesionalnom planu ima pune ruke posla. Ponude za nastupe stižu sa svih strana. Bilo da su nastupi po Evropi ili u regionu u pitanju, Gaga je svuda rado viđen gost.

U poslednje vreme od kad je, kako sama kaže, sina Vladmira izvela na pravi put (u dalekoj Kini radi kao učitelj engleskog jezika), odlučila je da malo vremena posveti i sebi. To se jako da primetiti po njenom stilu oblačenja ali, što je za pohvalu i – ponašanja. Postavila je sebi neke standarde i tu gotovo da nema odstupanja.

– Počela sam da cenim sebe i svoj rad. Dugo sam na estradi i poznajem njene i dobre i mračne strane – kaže Gaga, čiji se poslednji duet-singl sa Trivkom Maksimovićem “Neću suzu pustiti” veliki hit i vrti se na mnogim radio stanicama i na internet portalima u dijaspori.

Takođe, novina je i to što je odlučila da bira nastupe. Nema više “daj šta daš”. Izdvaja posebno dva događaja koja joj predstoje u narednih mesec dana.

– U utorak, 26. marta, gostujem uživo na HIT Televiziji u Brčkom kod voditelja i autora Novice Kojića. On vodi emisiju “Zapjevajmo uživo” gde, osim pesme, postavlja i pitanja iz muzičkog i privatnog života – kaže Gaga.

Svesna je da je čeka pravo “rešetanje” ali ističe da kod nje nema tabu tema tako da se ne plaši izazova. Emisija počinje u 21 čas po srednjoevropskom vremenu.

Drugi važan nastup, odnosno gostovanje, biće u prestižnom “Toplice Hotelu” u Živinicama, 21. aprila. Gost će joj biti Bh pevač Nuki Begić. I na top nastupu, kao i na gostovanju u emisiji na HIT TV muzička pratnja će joj biti klavijaturista Igor Kovačević.

Nema sumnje da ova dva nastupa ne treba propustiti i da će Gaga na njima demonstrirati umeće i sav svoj raskošni talenat.

U međuvremenu, Gaga je uradila prolećno spremanje svoje kuće u Ugljeviku. Pored radova na malterisanje koje su morali obaviti stručnjaci, ogroman deo poslova oko farbanja i slično, ona sama je uradila.

– Hoću da mi kuća prodiše uz dolazak proleća – kaže sa ponosom.

I isto vreme ona vodi računa i o čoporu pasa nakon što joj se kuja Čupka oštenila. Deo sredstava je upravo uložila u izgradnju, kako reče “kućica i kreveta za cuke”.

RADE BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila