Ubavata bračna estradna dvojka Anastasija Petreska i Vladimir Popovski stanaa roditeli so doagjanjeto na 5. mart na nivnata ќerkička Andrea.

Ovaa bračna dvojka važi za edna od najubavite estradni spojki, a nivnata mladost i ubavina e dopolneta i so talentot koj go poseduvaat.

Za onie koi ne se upateni da naglasime deka Anastasija e ќerka na našata folk legenda Naum Petreski koj sega e gord dedo na malata Andrea.

Anastasija osven po svojot tatko poznata e i po svojata vonseriska ubavina no i po svojata skromnost i izrazenata diskrecija koga e vo prašanje nejzinata privatnost… Nekako postojano se trudi najvažnite momenti od nejziniot život da ne gi obelodenuva sama tuku mediumite za toa doznavaat preku objavi od nejzini najbliski na društvenite mreži. Taka beše i ovoj pat koga za doagjanjeto na svet na Andrea radosnata vest prva ja objavi nejzinata sestra Sanja koja na svojot Instagram profil napisa: “Za tetka najsreќen den! Dobredojde Andrea” .

Vednaš potoa go vidovme i gordiot dedo Naum koj vo društvo na svojot kolega Blagoja Grijovski ja upati prvata javna zdravica za svoja vnuka.

Negovite obozavateli, prijateli, rodnini i kolegi čestitajќi mu ja prinovata postojano ja naglasuvaa želbata vnukata da go nasledi familijarniot gen i da bide iden slavej od ovaa loza…

Na presreќnite roditeli, na dedoto Naum i na familiite Petreski i Popovski im ja čestitame radosta i im posakuvame cel život da i se raduvaat na Andrea…

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila