Mnogi su već imali prilike, putem društvenih mreža, videti da u aprilu ove godine u Australiju stiže megastar estrade SAŠA MATIĆ. Biće mu ovo, ako se ne varam, četvrto gostovanje. Interesovanje je vać sada ogromno i nema sumnje da će svi njegovi nastupi privući ogromnu pažnju.

Saša ovoga puta dolazi sa svojim orkestrom, a imaće i gošću u liku učesnice Pinkove zvezde Dragane Rakčević.

Turneja počinje od Perta, 5. aprila, nastupom u Sicilian Club, Balcatta. Nastavlja se sutradan, to jest, 6. aprila na drugoj strani Australije, u Sidneju u najvećem srpskom klubu u Australiji, Bonnyrigg Sports Club. Tu će imati i poznatog DJ Chargera.

Saša Matić

Sledi jednonedeljna pauza koju će Saša sa svojim osobljem i gostima iskoristiti da obiđe značajnija mesta u Sidneju i drugim gradovima, pre nego što će u petak, 12. aprila uz podršku dva majstora, DJ Šapića i DJ Dekija, posetioce zabavljati u Black Bull hotelu u centru Adelaida.

I kako to obično biva, završetak turneje je planiran za muzičku Meku, Melburn. Tamo će ovaj vrhunski umetnik i čovek, nastupiti u subotu, 13. aprila u poznatom Heritage Bar Receptions Epping. Gost će mu pored pomenute Dragane biti i DJ Đeno.

Sašu Matića ne treba posebno predstavljati. Jedan je od najboljih pevača svih vremena i gotovo da nema bilo koga ko se iole razume u muziku ko nije čuo za njega. Ko može biti ravnodušan na čuvene hitove, da nabrojim samo neke od njih: Prokleta je violina, Maskara, Otišao, vratio seRužmarinZbogom ljubavi, Nije ljubav fotografija, Anđeo čuvar, Nije ovo moja noć, Logično, Dok po mome srcu gaziš, Sto svirača, Kralj meraka, Svako ima onog koga nema, Samo ovu noć, Poklonitle mi nju za rođendan, Reskiraj, Moj grad, Nevera, Ne zovi ne piši, Grešnica, Došli su mi drugovi… I mnogi, mnogi drugi. Da i ne spominjemom mnogobrojne duete sa pevačicama koje su takođe u vrhu muzike.

Saša sa porodicom, suprugom Anđelijom i ćerkama Aleksandrom i Tarom

Privatno, Saša Matić živi kao sav normalan svet. Voli da istakne kako su mu supruga Anđelija i ćerke Aleksandra i Tara sve u životu. “To su moje tri dame”! – voli da kaže popularni pevač.

Gošća na Sašinoj turneji biće Dragana Rakčević koja je godinama pevala prateći vocal Ceci Ražnatović da bi se potom u Pinkovim zvezdama i sama upustila u solo karijeru. Svoj prvi album snimila je posle rijalitija “Zadruga 2” u kojem je učestvovala.

Dragana Rakčević

Dakle, već sada planirajte te navedene datume da ne promašite doživljaj koji će vam se možda samo jednom u životu pružiti. Detalje o Sašinim nastupima pogledajte u reklami na ovom Portalu.

O njemu će još biti reči, a za kraj vam poklanjamo njegov čuveni hit sa kojim je ušao u besmrtnost muzičke umnetnosti, a to je “Prokleta je violina”: https://www.youtube.com/watch?v=oZw-aYBkArM

Rade BERAK 

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila