Estradu već nedeljama drma priča o tome kako su Jelena Karleuša i Duško Tošić na korak od razvoda, jer je on u njenom telefonu pronašao prepisku sa fudbalerom Ognjenom Vranješom

Duško Tošić je, naime, posle dočeka Nove godine u Jeleninom telefonu pronašao poruke koje joj je fudbaler Anderlehta i bosanski nreprezentativac slao i nastao je opšti haos. Duško je preko medija novinarima poručio da se za sva pitanja obrate Vranješu, što je ovoga izvelo iz takta, pa mu je rekao da mu “popuši ku*ac”.

Jelena se tim povodom oglasila na društvenim mrežama i objasnila da je u njenom braku sve u savršenom redu, te da je reč o običnim tračevima, a novinske redakcije je redom pozivala i pokušavala da stopira objavljivanje priče, uz tvrdnje da u njoj nema ni trunke istine.

printscreen Twitter

Pevačica tvrdi da su priče kako se muvala sa reprezentativcem Bosne i Hercegovine totalna budalaština, koja je uticala na njene maloletne ćerke Niku i Atinu i majku Divnu, koja boluje od raka pluća.

JELENA KARLEUŠA OTVORILA DUŠU: Boli me što hoće da mi unište porodicu! UDARILI SU MI NA DECU I BOLESNU MAJKU!

Međutim, ako koza laže, ne laže rog! Na društvenoj mreži Twitter pojavila su se dva snimka koji nedvosmisleno dokazuju da su Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ u bliskim odnosima! I to već duže vreme!

Na snimcima koji su najverovatnije snimljeni njenim telefonom pomoću selfi-stika vidi se Karleuša prilikom obilaska nekog istorijskog lokaliteta, a s leđa joj prilazi niko drugi nego Ognjen Vranješ! A kada joj se nađe sasvim iza leđa, snimak se naglo prekida. 

Na drugom snimku ona razdragano guguće, dok se Vranješ glupira u pozadini.

Zamnimljivo je da su snimci, sudeći prema garderobi Jelene i Ognjena, nastali još letos!

TOŠIĆU NEĆE BITI DOBRO! Oglasio se fudbaler sa kojim se Karleuša navodno tajno dopisivala

Tako u vodu padaju sve priče pevačice kako nikada ništa nije imala sa srpskim fudbalerom iz Bosne. Ako je i uspela da suprugu Dušku objasni sporne sms poruke, za ovaj snimak će baš morati da se potrudi.

U prilog tome da među njima nešto postoji govore i fotografije sa video-četa na kojima se jasno vidi kakve je sve perverzije Karleuša slala Ognjenu.

POGLEDAJTE! SAMO ZA 18+

Printscreen

 

Printscreen

 

Printscreen

Printscreen

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila