Krenula terapije.

Lepa Brena

Lepa Brena, nakon problema sa sinusima, zbog čega joj je urađen skener glave, sada se suočila sa novim zdravstvenim problemom. Folk zvezdi je stradala hrskavica u kolenu, pa je nedavno posetila doktora, koji joj je prepisao terapiju na koju redovno odlazi.

Prema rečima izvora bliskog vlasnici “Granda”, ona je trpela nesnosne bolove, pa je potražila stručnu pomoć.  Cena po terapiji je oko 50 evra, ali pevačica ne žali novac, samo da joj bude bolje.

– Brena već godinama ima problem sa nogom. Njoj se istrošila hrskavica zbog toga što se preterano bavi fizičkom aktivnošću. To je i normalno, jer je sastavni deo njenog posla da igra na koncertima i uglavnom je na visokim štiklama, što dodatno doprinosi oštećenju zglobova. Pre nego što se obratila stručnjaku za pomoć, ona je na bolnu nogu nanosila želatin, ali joj to nije pomoglo da se hrskavica obnovi. Bol je bio sve intenzivniji, pa je morala da krene na terapije. Baš se uplašila, i da stanje ne bi bilo gore, krenula je na terapije – priča izvor blizak Breni.

On kaže da je pevačica ozbiljno shvatila zdravstveni problem i da je promenila sve životne navike kako bi spasla nogu.

Lepa Brena

– Osim lekovima i vežbama, propadanje hrskavice zglobova može da se ublaži i boljim izborom hrane. Brena to zna i godinama se hrani zdravo i izbalansirano, što joj olakšava borbu sa viškom masnoće u krvi i pomaže u obnavljanju hrskavice. Njoj su nutricionisti tačno napravili plan i režim ishrane, i svakodnevno odlazi kod terapeuta koji s njom po sat vremena radi na ojačavanju zglobova – završava izvor.

Lepa Brena je potvrdila ova saznanja:

– Idem na terapiju. Jačam mišiće i osvežavam zglobove i koleno koje sam polomila još 1992. godine – rekla je Brena.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila