Iskreno o potomstvu.

Katarina Živković

Katarina Živković, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Katarina Živković na samom kraju 2018. priznala je da već punih deset godina priželjkuje da se ostvari u ulozi majke. O veštačkoj oplodni, kaže, nije razmišljala a sa druge strane – smatra da brak nije obavezan za osnivanje porodice.

“Da se ostvarim kao majka. Ja to želim punih deset godina, tako da… nemojte da vas iznenadi ako se to i ove godine ne dogodi”, kroz osmeh je ispričala ona.

“Iskreno, meni ništa ne znači taj papir, ali to ne znači da ne bih volela da se udam. Smatram da mnogi koji su u brakovima žive mnogo lošije nego neko ko je u vezi i mnogo više uživa, tako da… brak i papir nije presudan za sreću, dobru kominuikaciju, odnos dvoje ljudi”, nabrajala je pevačica.

Katarina Živković

Zatim, otkrila je kakvi je muškarci privlače.

Katarina Živković

“Muškarac mene mora da razume. Ne sme da bude prost, površan. Mora da postoje teme o kojima on može da sa mnom da razgovara i da nekako funkcionišemo na dobar način. Čak i oni koji ne izgledaju nekako… koji nisu ne znam kakve spoljašnosti – zaljubim se u njihovu glavu, inteligenciju, duhovitost, način na koji me gledaju”, priznala je Katarina.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila