Dok je većini pevača pri odabiru kolege za duetsku pesmu jedino važno kako taj drugi peva, Šako Polumenta pak ima drugačije kriterijume. Katarinu Grujić je odabrao za svoj poslednji duet „Bonžur“ isključivo zbog toga što se, kako kaže, oblizuje dok priča, peva…

– Ona ima bezobraznu lepotu. Ima taj izraz lica, oči… onako kako ja volim. Način na koji izgovara reči, njena gestikulacija … sve mi se kod nje sviđa.Volim te usne, izražaj usana, čak i kad govori, vidi se taj jezik koji govori ispred usana… Kao da se oblizuje, seksi je – kaže Šako za „Alo!“ dok objašnjava kojim se to motivima vodio pri odabiru koleginice za poslednju pesmu koju je i ekranizovao u Parizu.

– Ta pesma bila je napisana za samo jednog izvođača, ali sam je ja skroz promenio kako bi bila duet. Najpre sam imao ideju da je otpevam s Jelenom Rozgom ili Severinom, međutim, neke umišljene zvezde kad nešto utripuju… – kaže on, aludirajući na Severinu, dok je za Rozgu imao opravdanja.

– Jelena Rozga je htela, međutim, tražila je da malo sačekamo jer sada izbacuje svoju pesmu. Ja nisam želeo da čekam. Nova godina je i hteo sam da je izbacim pre toga. Što se spota tiče, mislim da sam pogrešio što sam izabrao crno-belu varijantu. Želeo sam da spot bude umetnički. Vide se i Pariz, i Luvr, promenada, Ajfelov toranj… Imali smo i dron, iako je to u Francuskoj kažnjivo i zabranjeno. Išli smo na rizik i bili smo hrabri. Srećan sam što smo prošli bez kazni – kaže pevač i objašnjava zbog čega žali što spot nije u boji.

– Zbog toga što bi se još više videla lepota i bleštavost tog grada. Pariz je Grad svetlosti, pa bi se i ta svetlost više videla. Međutim, dosta pevača ga je već ekranizovala u boji, pa smo mi želeli nešto drugačije. Zbog toga je to više i koštalo, ali tako smo Haris Dubica i ja procenili da je efektnije – kaže Šako, iako se pokajao zbog svoje odluke.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila