Kajli Minog, čuvena “džepna Venera”, već godinama ima prilično buran ljubavni život, i jedna je od rijetkih u svijetu šoubiznisa koju sreća u tom planu nikako nije htjela.

Često ju javnost žalila i karakterisala kao ženu koju muškarci ne poštuju dovoljno, ali Kajli je uvijek iznova pokušavala i čvrsto vjerovala u ljubav.

Prvi udarci stigli su sredinom 90-ih kada je preminuo frontmen grupe INXS Majkl Hačins, koji je bio njena prva velika ljubav. U trenutku njegove smrti par više nije bio zajedno, ali su bili veoma bliski prijatelji i dalje i velika podrška jedno drugom. Australijska pjevačica je 2014. progovorila o ovom gubitku, otkrivši da je bila skrhana nakon raskida sa njim, a potom i nakon što je umro.

-Nikad nisam upoznala sličnog muškarca. Majkl je bio moja velika ljubav i slomio mi je srce kad me ostavio. I danas kada razmišljam o njemu, osjećanja su mi potpuno pomiješana – rekla je tada Kajli sa suzama u očima.

Omalena plavuša 2002. otpočela je vezu sa francuskim glumcem Oliverom Martinezom sa kojim je bila sve do 2007, kada je uslijedio raskid. Ipak, par se rastao u prijateljskim odnosima, posebno jer je Oliver bio uz nju tokom karcinoma dojke, a povremeno se šuškalo i da su obnovili romansu.

Na sljedeću veliku ljubav Kajli je čekala sve do novembra 2014. kada je uplovila u vezu sa 20 godina mlađim glumcem Džošuom Sasom, a ova veza potrajala je do februara 2017. godine – par je tada prošao kroz težak raskid, zbog njegove preljube.

Kajli je priznala da je nakon raskida sa Džošuom doživjela nervni slom, te da je bila potpuno slomljena, ali je tada priznala i da je uspjela da stane na noge i da vjeruje da će ponovi naći ljubav.

-Volim romantiku i volim da se osjećam zaljubljeno ili volim nekoga. Vjerovatno ću naći ponovo ljubav. Da li će sve ići kako treba? Vjerovatno neće. Možda i hoće. Pokušaću – rekla je Kajli.

No, njene nade su se ubrzo i ostvarile, prije nekoliko mjeseci ova 50-godišnjakinja pronašla je novu ljubav – kreativnog direktora britanskog magazina “GQ” Pola Solomosa, a o tome je nedavno i progovorila, iako se trude da vezu drže podalje od očiju javnosti.

-Divno je imati nekoga ko je zaista tu za tebe. Sjajno je kad postigneš neki uspjeh u životu i imaš nekoga s kim to možeš da podijeliš. Kada je nešto tako vrijedno, želiš da paziš na to koliko god možeš. Pol uči o mom svijetu i ja o njegovom. On je zaista predivan – istakla je čuvena pop princeza, otkrivši i da je iznenađena što joj je ponovo stigla ljubav u život.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila