Pop zvijezda Nataša Bekvalac vratila se na velika vrata muzičke scene hit singlom “Mala plava”, koji je objavila u saradnji sa producentom i reperom Cobijem.

Bekvalčeva je godinu započela rođenjem kćerke Katje, ali i razvodom od Luke Lazukića. Uprkos svemu što joj se desilo, Nataša i dalje vjeruje u ljubav – samo u ovom trenutku nema vremena za nju.

– Naravno da se dopisujem s muškarcima, ali ne muvam se sa njima, griješi onaj ko misli drugačije. Trenutno nisam posvećena traženju partnera, već isključivo svojim kćerkicama i poslu – kaže Nataša, koja dodaje da su joj kolegice kao što su Jelena Karleuša i Emina Jahović bile velika podrška tokom teških perioda ove godine.

– Žene na muzičkoj sceni funkcionišu dosta dobro, iako možda publici to tako ne djeluje. Hvala im na podršci. Mi se držimo zajedno, pogotovo kada su u pitanju te ženske stvari – kaže ona.

Pjevačica ovu godinu ipak smatra dobrom.

– Kada podvučem crtu i pogledam unazad 2018. godinu, mislim da mi je bila fantastična jer sam postala majka još jedne djevojčice. Godina u kojoj postaneš roditelj drugi put može da bude samo dobra – iskrena je ona u intervjuu za Informer.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila