Poput mnogih kolega koji će za novogodišnje praznike, evropsku zimu zameniti toplijim krajevima Australije, atraktivna plavuša iz Beograda RADMILA MISIĆ će takođe put petog kontinenta.

Radmila je i ranije boravila u Australiji, pa će joj ovo biti prilika da se sretne sa starim prijateljima, da upozna nove, ali pre svega da svojom pesmom razgali srca i dušu svojih zemljaka koji dugi niz godina žive u dijaspori.

Ovo je prilika da ljubiteljima lepe pesme i zabave kažemo koju reč o ovoj lepoj ženi koja je dugo na estradi ali nekako nenametljiva. Već smo spomenuli da je rođena u Beogradu, gde je završila Srednju muzičku školu „Dr Vojislav Vučković“. Na estradi je bila dosta aktivna sve dok nije početkom ovog veka otišla preko bare, tačnije u SAD. Tamo je vredno radila i nastupala na zabavama naših klubova i udruženja, ali je ostala i u čvrstoj vezi sa zavičajem kojem se stalno vraćala.

U diskografskom smislu treba reći da je Radmila Misić izdala ček šest albuma na kojima se izdvajaju hitovi, poput: Ti i ja, Ti si moja varalica, Varala sam život, Umire noć umire dan, Merak mi je, Prokleta ljubav oteta, i mnogi drugi. Ipak, mnogi kritičari će reći da je njena najjača pesma “Lažeš me ljubavi moja”.

Nastupala je na mmnogim festivalima, kako takmičarskim tako i revijalnim ali i na mnogim humanitarnih koncertima čime je pokazala da ima i veliko srce.

Ovoga puta nam „legally blonde“ što je aluzija na njenu plavu kosu, dolazi mudrija, iskusnija i što ne reći bolja. Poznato je da će na svojoj australijskoj turneji imati i profesionalnu pratnju, a nju će činiti Dragan Brzić Brzi nekadašnji frontmen benda „Bon-Ami“ koji je taj brend zadržao i po doseljavanju u Australiju, potom Filip Brzić mladi muzičar kome se smeši lepa karijera i stari vunderkind na harmonici Slavče Dinić jedan od najpoznatijih muzičara među našim iseljenicima.

Znači, biće veselo i uzbudljivo! Pratite na našem Portalu raspored nastupa Radmile Misić i njene pratnje koji će biti postavljen uskoro.

RADE BERAK

Za kraj, evo i linka da poslušate možda i najslušaniju pesmu Radmile Misić, “Lažeš me ljubavi moja”:

FOTO GALERIJA:

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila