Kako saznajemo, Džoni Dep u Srbiju, prema planu snimanja, stiže sredinom januara i na našem prostoru će provesti sigurno mesec dana, a možda i duže u zavisnosti od toga kako ih posluže vremenske prilike.

“Strani mediji potvrdili su da je Dep uspostavio saradnju sa rediteljima i da će igrati glavnu ulogu u ovom filmskom ostvarenju na engleskom jeziku. Film “Minamata” će započeti glavnu proizvodnju u Japanu, a ekipa filma preseliće se u Srbiju u januaru naredne godine, gde će nastaviti snimanje. Još uvek nisu poznate lokacije na kojima će se obaviti snimanje u našoj zemlji. O tome će ovih dana biti odlučeno, ali jedna od destinacija je sigurno Beograd”, kaže naš izvor upućen u realizaciju ovog projekta i dodaje:

“Za njega je uveliko rezervisan jedan od luksuznih hotela u Beogradu u kojem će odsesti i iz kojeg će najverovatnije odlaziti na set gde god da u Srbiji bude bio. Lista njegovih zahteva još uvek nije stigla u hotel, ali se sumnja i da će je biti jer je on jedan od jednostavnijih holivudskih glumaca.”

Džoni Dep Pirati sa Kariba

Film će se baviti Smitovim fotografskim radom za časopis “Life”, gde otkriva trovanje ljudi u mestu Minamata, u Japanu. Andrev Levitas će režirati film koji se zasniva na knjizi Alena Mioka Smita i V. Eugena Smita, a adaptiraće ga Dejvid Kesler. Ovo ostvarenje proizvod je Depove produkcijske kuće “Infinitum Nihil”, a produkciju potpisuju Sem Sarkar, Bil Džonson i Andrev Levitas. Izvršni producenti filma su Džejson Forman i Stefan Dojters.

“Svetski mediji uveliko pišu o dolasku Džonija Depa kako u Japan tako i u Srbiju pa se brojni paparaci spremaju da zimu provedu na našim prostorima. Pošto je Dep jednostavan i voli da šeta bez obezbeđenja, svi su uvereni da će imati priliku da ga fotografišu u različitim situacijama”, objašnjava naš izvor.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila