Iako je predstavnici sedme sile uvek ispoštuju, redovno objavljuju izveštaje sa njenih nastupa, pa čak i odlaze na rođendane njenih unuka u igraonici koju Neda drži, čini se da njoj to nije dovoljno. Ona želi holivudski tretman, a smatra da ga ne dobija.

No krenimo redom. Kada se Neda pojavila na snimanju emisije „Nikad nije kasno“ na Televiziji „Grand“ vidno neraspoložena, ali zato vidno zategnutnog lica, kao da joj je pao mrak na oči kada je ugledala novinare. Da li se uplašila da joj ne postave pitanje o nekoj od estetskih intervencija ili možda o novom dečku, folkerka je rešila da ospe drvlje i kamenje po svima.

– Šta hoćete od mene? Neću da dajem izjave. Šta mi prilazite, šta mi prilazite? Nemojte da mi prilazite, neću da vam dam izjavu – urlala je Neda kao da je želela da dodatno skrene pažnju na svoj dolazak u „Grand“.

Iako su kolege novinari iz poštovanja prema njenim godinama i karijeri pokušali da je smire, ona je nastavila sa prostačkim ponašanjem, koje ne priliči dami u sedmoj deceniji života.

Remont posle odmora

Paparaco „Alo!“ uslikao je Nedu Ukraden krajem jula ove godine na jednoj od plaža u Crnoj Gori, a kako je bila bez šminke i frizure, jedva smo je prepoznali. No kada se pojavila na snimanju emisije „Nikad nije kasno“, Neda je bila u top-formi. Lice nikad zategnutije, a obrve nikad više iscrtane i tetovirane.

– Eto vam druge zvezde koje gurate i o kojima pišete, a meni ne prilazite. Pa je l’ vi znate da televizija iz Ruminije mene šalje u Las Vegas na festival, gde nastupam sa Enrikeom Iglesijasom? A ne postoji televizija iz Srbije koja je mene poslala na neki festival – urlala je Neda, očigledno želeći da nam poruči da je možda spremna za „Evrosomg“, ali da nema ko da je pozove.

Koliko je folkerka popularna u Rumuniji i koliko je tamo obožavaju, svedoči i fan stranica na društvenoj mreži Fejsbuk koja broji čak 354 obožavatelja Nede Ukraden.

Očigledno je da folkerki nije bio dan za pojavljivanje u javnosti, pa se nadamo da će svaki sledeći izlazak pred novinare biti uspešniji. Da ne kažemo – kulturniji.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila