Darko Lazić pre sedam dana doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu, nakon koje je bio u kritičnom stanju, a u petak će u KBC Zemun doći doktori sa Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti Banjica zbog konsultacija oko njegovog daljeg lečenja.

Lekari sa Banjice dolaze da se konsultuju sa onima iz KBC Zemun i iznesu mišljenje o onome što je najbolje da se radi sa kukom Darka Lazića koji je povređen.

Doneće odluku da li bi trebalo da se ugradi veštački kuk i kakva rešenja postoje u odnosu na njegovo zdravstveno stanje.

Podsetimo, lekari su nakon saobraćajne nezgode koju je doživeo utvrdili da ima podliv na glavi, povredu jagodice, devet slomljenih rebara, prelom butne kosti, kao i karlice.

Operacija pevača Darka Lazića prilikom koje mu je izvađena slezina trajala je nešto manje od dva sata, a lekari su uspeli da zaustave unutrašnje krvarenje. Darko je nakon operacije vraćen na odeljenje intenzivne nege.

Darka Lazića lekari su juče probudili iz veštačke kome, a posle današnje vizite na kojoj su ustanovili kako je trenutno pevačevo stanje, kažu da će mu uskoro operisati nogu.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila