Popularna pevačica “Granda” Katarina Živković pre nekoliko godina skućila se u Zemunu, ali pre tri godine doživela je šok kada joj je lopov obio stan i pokušao da odnese vredne stvari i novac. Komšije kažu da ju je to nateralo da renovira stan.

“Ona je super, divna devojka, normalna, prizemna. Mi je poznajemo još pre nego što se doselila u zgradu pored. Ne pijem s njom kafu, ali moj pokojni suprug je pio, on je bio jako blizak s njom. Vodio je računa o njenom stanu, obilazio ga je kada ona nije bila tu. Onda su ga jednom obili, ušli unutra kroz terasu, pošto ona živi u visokom prizemlju, lopov je stavio merdevine i tako ušao u stan. Tražio je novac, ali nije uspeo ništa da odnese iz stana. Kada smo ga spazili, onda je pobegao. Posle toga je Kaća postavila kamere i obezbedila terasu, kao što možete da vidite. Nije uplašena da će ponovo da joj obiju stan. Nakon toga se slične stvari nisu dešavale, niti je policija više dolazila”, otkriva Kaćina komšinica koja živi u zgradi pored njene.

Prodavačice iz obližnjeg marketa kažu da im pevačica dolazi često.

“Sa svima lepo popriča, a najviše kupuje voće i povrće. Jednom nam je podelila svoje CD-ove, a u kupovinu dolazi uglavnom sama, ponekad sa drugaricom, a videla sam je jednom i sa ocem”, otkriva prodavačica.

Dečko koji se našao u blizini Kaćinog doma kaže da je Kaća bliska sa njegovom mamom.

“Moja mama radi u prodavnici. Dogovorile su se da piju kafu ovih dana. Deca iz okolnih škola dolaze ovde do Kaćine zgrade kako bi se s njom družila, ali nekako se uvek mimoiđu”, ispričao nam je Kaćin komšija.

Žena koja živi u stanu koji se nalazi iznad Katarininog.

“Mi živimo sa malom decom, ali ona je tolerantna. Nismo imali nikakvih problema s njom. Ukoliko joj nešto zatreba ili nama, tu smo jedni za druge, pomažemo se. Ne pravi nikad buku”, kaže komšinica.

Iako se šuška da Kaća ima novog dečka, komšije kažu da ga nisu videle.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila