Zvezda Granda Marko Gačić, nalazi se na turneji po SAD. Njegov prvi nastup je bio u petak, 12. oktobra u prepunom restoranu “Skadarliya” u Čikagu. On je, što se i očekivalo, oduševio sve prisutne svojim glasovnim mogućnostima. Njegovi gosti su bili takođe renomirani estradni umetnici koji duže žive u SAD, pevačica Slavica Momaković i pevač Alija Dalipović. Sve njih je pratio muzički duet Aleksandar Đorđević i Nenad Perić koji su, takođe, majstori svog zanata.

Dan kasnije, dakle, 13. oktobra, svi nabrojani su ponovo zajedno nastupili – ovoga puta u sali crkvene opštine “Svetog Simeona Mirotočivog”. Atmosfera je bila fantastična. Do usijanja su je doveli umetnici svojim nastupom. Prvo, temperamentna i neponovljiva Slavica Momaković, a porom i gost iz Srbije Marko Gačić koji se osim u pevanju, istakao isjajnim sviranjem harmonike. Publika je bukvalno bila na nogama. A Alija Dalipović se svojim pevanjem istu non-stop držao u kolu. Zaista, niko nije sedeo.

Zaista sjajan muziki vikend u Čikagu koji će biti nastavljen nastupima po ostalim gradovima Amerike. Zbog velikog interesovanja, u četvrtak, 25. oktobra u restoranu “Skadarliya”, imaće reprizu, pa će to biti odlična šansa za sve one koji nisu mogli doći prošlog vikenda da to nadoknade.

Završetak turneje je predviđen za 3. novembar, nastupom u Kulturnom centru “Rumija” u Čikagu.

Ova zanimljiva pevačko-muzička družina, startovala je vrhunski i nema sumnje da će tako i završiti turneju!

RADE BERAK

FOTO GALERIJA:


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila