Prija se trenutno nalazi u petom mesecu trudnoće.

Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Nakon konsultacije sa lekarom Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, promenili su odluku i umesto u Americi njihovo prvo dete rodiće se u Srbiji.

Podsetimo, Aleksandra je u petom mesecu trudnoće i porodiće se u jednoj privatnoj klinici.

– Sve je bilo spremno da odmah nakon nastupa spakuju kofere i otputuju. Lekari na ovom kontinentu nastavili bi da vode njenu trudnoću i spremili bi je za porođaj. Sve je bilo isplanirano. Međutim, na poslednjoj kontroli lekarski konzilijum je dao predlog da je najbolje da ostane u Srbiji – objašnjava izvor blizak paru.

Aleksandra se obradovala ovoj promeni plana.

– Ubrzo je shvatila da ova odluka ima svoje dobre strane, to jest da će moći da bude sa roditeljima i članovima porodice sve vreme. Oni će uvek moći da joj priskoče u pomoć kada joj bilo šta zatreba i da brinu o njoj. Ona ne želi mnogo da priča o tudnoći za medije jer smatra da nije jedina trudnica i da time ne treba da se nameće – dodaje izvor Blica..

– Kada me uhvate promene raspoloženja, tada strada onaj ko mi je najbliži. Ako to izuzmemo, vrlo sam jednostavna trudnica i sa mnom je sve lako – rekla je Aleksandra, a Blic prenosi njenu izjavu iz jednog nedeljnika.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila