Jelena Karleuša pojavila se danas na Košutnjaku, gde je otpočela snimanje nove sezone emisije Zvezde Granda.

Okupljenim novinarima iskazala je oduševljenje zbog novog formata popularnog takmičenja, ali je istakla da pored obaveza u emisiji, vredno radi na završetku novog albuma, koji publika željno iščekuje godinama.

“Ja imam već sedam gotovih pesama. Pokušavam da uradim album koji mislim da moja publika zaslužuje. Mislim da je vreme singlova i to pilićarsko bavljenje ovim poslom gde peva i Kurta i Murta i rijaliti polusvet, svi nešto pevaju… izgledaju kao baba sere, ulažu tri dinara… niti izgledaju, niti imaju harizmu, nemaju talenta, nemaju ništa, a pevaju! Snimaju te singlove…” rekla je ona a potom dodala:

“Vreme je da se vrati pravo i ozbiljno bavljenje ovim poslom. Da se pomete ova boranija.”

“Hiperprodukcija apsolutnih diletanata zauzima medijski prostor. Ispada da su oni mejnstrim i klinci nemaju šta drugo da slušaju. Velike zvezde kao da su ustuknule pred onima kojima ni ime ne možeš da zapamtiš”, prokomentarisala je ona trenutnu muzičku scenu.

Ipak, nije sve tako crno: Karleuši se dopada mlada slovenačka reperka Senidah, koja prethodnih meseci vlada internet muzičkom scenom.

“Mi smo generalno u komunikaciji, ja volim da otkrivam nove mlade sveže ljude ali da kažemo da je jako pozdravljam i da postoji mogućnost da ćemo sarađivati, ima nekih ideja za duet. Sviđa mi se i Nikolija,” istakla je ona.

Jelena je objasnila i zbog čega nikada nije snimila numeru sa Bubom Corellijem i Jalom Bratom.

“Mi smo uradili pesmu pre dve godine, ali dok smo mi spremali tu pesmu oni su uradili u roku od mesec dana sedam, osam, devet, deset dueta, pa smo odlučili da nećemo to objaviti, jer ja ne želim da upadam u hiperprodukciju. Pesma je fantastična, ”, rekla je ona.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila