Kao što smo i najavili “Luda žurka” u organizaciji Vesne Šuše Kobre, opravdala je sva očekivanja. Jer, bilo je baš “ludo” i dinamično i svako ko je u subotu veče bio u Q-Room klubu u Thomastownu, sigurno je bio zadovoljan, kako kvalitetom pesama Kobre koja je promovisala svoj hit “Sve me boli”, tako i ukupnom atmosferom. Nije šala, Kobra se pobrinula da dovede i vrhunske goste i prijatelje kao što su: Bediha Bedi sjajna interpretatorka iz Prnjavora, potom Selim Sivić Semo dokazani hitmejker i vrhunski muzičar Bane Milovanović koji je pevače pratio sa svojim orkestrom koji su osim njega činili Pavle, Miki i Hari. Prijatno iznenađenje je bilo pojavljivanje a zatim i nastupi kolega koji nisu bili najavljeni u reklami ali su i te kako kvalitetni. Bili su to: Aca Nikolić nekadašnji frontmen grupe “Staro vino”, pa onda Brane Ristić i Sem Aluševski. U publici sam sreo i poznatu Žaklinu lazarević De Yong.

Bilo je još dosta poznatih faca iz zajednica sa prostora bivše YU što je ovom događaju samo dalo dodatni kvalitet. Vesna je sa kolegama i prijateljima izvela i nekoliko dueta što je oduševilo prisutne.

Šta reći o samoj slavljenici osim iskreno divljenje borbi koju je vodila kako na profesionalnom tako i na privatnom planu i dokazala da za vrsnog umetnika nikad nije kasno, apropo istoimene kultne emisije u kojoj je pre par godina uspešno nastupala…

Vesna kao i njeni gosti smenjivali su se na sceni, a publika je imala svoje trenutke kada je na zvukove kola zaigrala, a na balade koje su inače specijalitet slavljenice, pokazali umeću i u plesu.

Poseta je bila zadovoljavajuća ako se uzme u obzir da je promenjeno mesto promocije u zadnjem momentu.

Sve u svemu Vesna Kobra je dokazala da pripada vrhunskom ešalonu ovdašnje estradne muzičke scene i naša redakcija joj od srca želi da nastavi da nas sve zabavlja i uveseljava novim i novim hitovima.

R.B.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila