“NEŠTO NEVIDJENO” NA NAŠIM PROSTORIMA BIĆE NA KONCERTIMA KAO I NOVA PESMA POKLON PUBLICI I OSTALA IZNENAĐENJA!

Čuvena balkanska mega zvezda Dragana Mirković održaće jubilarne koncerte “40 GODINA SA VAMA – DO POSLEDNJEG DAHA” u Štark Areni 29. decembra, (rasprodat rekordno bez reklame) i drugi, 30. decembra za koji vlada takođe veliko interesovanje i brzo se prodaje.

Povodom drugog koncerta Dragana je poslala poruku vernoj publici na svojoj Facebook stranici “Da li ste spremni da 30. decembra napravimo najluđi provod i da se provedemo “Do poslednjeg daha”!

Za spektakularne koncerte u Štark Areni omiljena regionalna zvezda Dragana Mirković priprema veliko iznenađenje. Na pitanje može li nam neki detalj otkriti, uz osmeh je žureći na tv snimanje odgovorila:

“Sa svojim timom i saradnicima ovih dana vredno radim da bih svim onima koji dođu na moje koncerte priredila ‘nesto’ što još nisu videli na ovim prostorima, za sada samo toliko mogu da kažem”.

Kako saznajemo bogatom programu od 60 rekordnih pesama koje ćete pevati u Areni dodaćete novu pesmu, poklon publici, kada ćete pesmu objaviti?

Početkom decembra. Potraga za pesmama je dugo trajala, pojavila se nedavno “jedna ali vredna”, ali nije isključeno posle Arene da će biti još novih pesama.

Ovih dana gledamo Vas u žiriju u do sada neviđenom plesnom šou programu “Rame uz rame sa Draganom Mirković” na Kurir televiziji, gde se takmičari nadmeću za prisustvo sa Vama na sceni u Arani na jubilarnim koncertima i za nagradu od milion dinara. Kako ide takmičenje, da li se neko od plesača posebno izdvojio? 

– Uživanje je pravo biti na snimanju sa svim tim mladim ljudima, zaista su super, trenutno nema favorita.

Kakva će jos iznenađenja naša unikatna zvezda Dragana Mirković prirediti publici videćemo u Štark Areni 29. i 30. decembra. Jedno je sigurno, da sve što Dragana Mirković radi, nema konkurenciju. Zato požurite, obezbedite ulaznice za njene vrhunske jubilarne koncerte za koje mnogi veruju da će biti “koncerti godine”.

Slavica MOMAKOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila