Kad Milenko Stevanović, poznatiji kao Gazda Milenko, slavi, to je onda doživljaj, ne samo za medije, već i za okolinu uopšte. Poznat kao uspešan biznismen, ali i filantrop, čovek velikog i otvorenog srca i darežljive ruke, Milenko je ovoga puta na krštenje unuka Relje, pozvao ogroman broj rodbine, prijatelja, poislovnih saradnika…

Sama pozivnica za krštenje bila je simpatična u stilu Ršumovića i glasila je:

„Ja sam mali Relja i dobro me znate

Upoznali ste me preko mame i tate.

Pošto sam veseo i volim da slavim

Rešio sam svoje krštenje da pravim“...

I tako, Sveta Tajna Krštenja se obavi u hramu Svetog Georgija u centru Bijeljine, uz prisustvo najbliže rodbine i par prijatelja. Ulazak u pravoslavlje, mali Relja je junački i dostojanstveno izneo, na opštu radost, a pogotovo njegovih roditelja Suzane i Siniše, te kumova i ostale rodbine.

Slavlje je upriličeno u Svečanom salonu Exkluziv u Bijeljini i sudeći po dekoraciji i sadržajima, po svemu je opravdao lukrativno ime.

Teško je rečima opisati šta se sve dešavalo u Sali, pa će slike biti najbolji svedok i hronolog. Činjenica da je na veselju nastupilo čak sedan estradnih umetnika sa već afirmisanim pevačem Nenadom Manojloviće,žm i uz pratnju neponovljivog orkestra Dragana Struje, govori sama po sebi. Štaviše myzičarivsu komponovali nekoliko pesama u čast velikog čoveka – Gazda Milenka!

Uz pažljivo i bogato odabrana jela i piće, biolo je to veselje za pamćenje. Zaigrali su i oni kojima kolo nije jača strana, pa čak i Gazdini poslovni partneri iz mnogih država Evrope.

Kada je kazaljka otkucala ponoć a mali slavljenik Relja već bio pospan, slavlje je prešlo u drugu fazu – tačnije sam Gazda Milenko je započeo još jedniu godinu u svom bogatom i dinamičnom životu. Pluštale su čestitke sa svih strana a ona najlepša bila je od  njegove najlepše polovine Milke koja je celo veče bila veseljak neviđeni.

Muzičari su osetili pravi trenutak i Gazdin novčanik a i od galantnih gostiju nije se zatvarao ni jednog trenutka.

I ta, bajka nad bajkama, trajala je do sitnih sati sve dok konobari i posloga bukvano nisu popadali s nogu a ruku na srce, bili su sve vreme na visini zadatka.

Vredno je spomena da smo prisustvovali i jednom od najdužih kola jer se igralo bukvalno dok se nije popadalo s nogu.

Uz iskrene čestitke malom Relji na krštenju i dedi Milenku i na krštenju i rođendanu, nadamo se da ćete uživati u priloženim fotkama.

Više fotografija i video klipova na Facebook strani “Rade Berak” kao i kod samih slavljenika.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila