Kažu, ko čeka taj i dočeka! Tako je i gazda Danilo strpljivo pripremao svoj novi restoran koji je blizanac već naširoko poznatog u Sent Albansu.

Sve potrebne dozvole su dobijene, sve inspekcije sa uspehom položene i novi “Balkan Grill” će i zvanično doživeti otvaranje, u četvrtak 22. juna, na popularnoj 918 High St. u naselju Reservoir.

Restoran je prilično velik i komotan. Uređen na način koji će svakom posetiocu omogućiti da se oseća prijatno i komotno. Posebna atrakcija je pokrivena letnja bašta, a tu je i ogroman prostor za parkiranje.

Ipak, ono što će vas privući je svakako kvalitet hrane i same posluge koja je već uveliko čuvena.

Naravno, obezbeđena je i prikladna muzika za taj dan, a kako nam reče gazda Danilo, moguće je da postane i stalna. Ali, otom-potom. Biće, svakako, i niz drugih iznenađenja. Ne možemo vam reći kojih jer onda ne bi bila to – iznenađenja. Najbolje je ipak da dođete na otvaranje i sami se lično uverite, a ujedno budete učesnici istinskog spektakla.

Sve što je potrebno jeste da se skockate, pozovete prijatelje i 22. juna odvezete ka Resvoir-u. I da se bogovski provedete.

Naša redakcija Danilu i njegovom osoblju želi svako dobro i uspeha u radu.

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila