“Dragi čitaoci portala “Svet Australia” i svi dragi moji širom sveta koji slavite praznik po julijanskom kalendaru, neka vam je srećan i blagosloven VASKRS, provedite ga u pesmi, radosti, ljubavi, miru i zdravlju”!

Estradna zvezda, popularna i izuzetno voljena u narodu Vera Matović, vlasnica brojnih hitova, dodala je svom bogatom snimljenom materijalu 4 nove pesme o kojima će govoriti kasnije. Čuvena Vera Matović nikada nije bila opterećena slavom, ogromnim uspesima iako je prodala preko 16 miliona ploča i dobila preko 150 nagrada i priznanja. Ostala je ista, skromna divna, prijatna, uvek maksimalno profesionalna da ispuni vredno poslovne obaveze. Poznata je po tome da daje sve od sebe satima pevajući na nastupima da bi publiku učinila srećnom i zadovoljnom. Sa svojim hitovima oduševljava bilo gde da zapeva “Miki Milane”, “Belu bluzu suza kvasi”, “Marko Marko”, “Hajde hajde milovanje moje”, “Skockala se strina”, “Ljuljaj me sudbino”, “Okitite sve svatove” i mnogim drugima…

Razlog za itervju svaako su nove pesme koje će te moći da čujete u ovom intervju poštovani čitaoci kao i da pročitate  Vaskršnju čestitku posvećenu vama.

Da li su, draga Vera, gotove pripreme kod Vas za najradosniji  hrišćanki praznik Vaskrs; kako ćete ga provesti? 

Za Vaskrs kod nas je sve spremno, kuća je u cveću sto me posebno raduje, stigla sam da ga zasadim. Farbaću jaja kao i sve domaćice a za moje najmilije trpeza ce biti bogata, uvek se posebno potrudim za Vaskrs da bude sve preukusno ali i svečano i lepo dekorisano. U krugu moje voljene porodice provešcu Vaskras. Inače nikada ne nastupam kada su Vaskrs, Božić i slava. Ta tri praznika nama porodično mnogo znače i volimo da smo svi zajedno.

Snimili se nedavno 4 nove pesme, bolje rečeno 4 hita; recite nam koje naslove nose, jeste li zadovoljni kako prolaze kod publike?

Iskrena da budem nisam morala, “Miki Milane” još uvek pravi čuda na nastupima, kao da je sada pesma snimljena, mladi je obožavaju, pesmu vole sve generacije, jer je ogroman hit! Srećna sam i prezadovoljna. Da ne govorim o drugim mojim hitovima koji su aktuelni, koji se jako slušaju. Vi ste neke spomenuli u uvodu. Posla imam, traže me na sve strane, pevam puno na raznim veseljima, zabavama, turnejama itd…

Moram da kažem da sam nove pesme snimila prvo sebe da obradujem i onda da naravno obradujem moju vernu publiku, moje drage poštovaoce koji me prate u stopu…

Pesme nose naslove “Momci Crnogorci”, “Lažes me i varaš”, “Pile moje pile”, “Punoletstvo”. Sve pesme su našle put do srca publike, tražene su na nastupima ih redovno pevam. To je najvažnije da ih publika traži i voli. Novim pesmama je uvek potrebno vreme, ali ove pesme su odmah uzletele visoko.

Kako ste  isplanirali odmor, gde ćete letovati?

Svake godine Raca i ja idemo na Zlatibor sa kamperom, jer volimo da kampujemo, a kasnije idemo u Grčku na more. Radujem se odmoru jako jer je to sasvim opuštena varijanta. Stanemo gde god nam se sviđa, uživamo u divnim restoranima, prelepim pejsažima, obilazimo znamenitosti tog mesta  u  suncu, moru, koje mnogo volimo itd.

Jeste li napravili poslovne planove za dolazeću sezonu, hoćete li doći u Ameriku?

Ne volim da pravim dalekoročne planove, kod mene ide sve slučajno, ali vrlo profesionalno, bez stresa. Zovete me na svirku, ako sam slobodna, dolazim. Pronašla sam da mi je tako najbolje, sve je jednostavno, nikakve sekiracije nemam. Volim da pevam, uživam u svom poslu i širim radost i veselje. Moja me publika takvu voli godinama, uzvraćam im ljubav pesmama, provedemo se zajedno super!Tako se najbolje osećam. Poziv za Ameriku jos uvek stoji, nadam se da ćemo se uskoro uklopiti jer radim puno.

Hvala na razgovoru draga Vera, primite od redakcije i mene najlepše želje za Vaskrs. Imate li za kraj  čestitku za naše  čitaoce? 

Hvala draga Slavice, želim Vama i redakciji u sreći i zdravlju da dočekate Vaskrs! Naravno, biće mi čast i  zadovoljstvo da uputim čestiku Vašim čitaocima!

Dragi čitaoci portala “Svet Australia” i svi dragi moji i najmiliji širom sveta koji slavite po julijanskom kalendaru, neka Vam je srećan i blagosloven Vaskrs, dočekajte ga u pesmi radosti

Voli vas vaša Vera Matović.

Cenjeni  čitaoci, Hristos Vaskrse, Vaistinu Vaskrse!

Slavica MOMAKOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila