Velika tuga se nadvila nad estradom i svim poštovaocima velikana Zorana Kalezića i njegovih muzičkih dela koji je preminuo  4. 1. 2023. od posledica teške bolesti kancera pluća.

Napustio nas  je vrhunski umetnik, pevač, toplog prefinjenog glasa koji je pevao dušom a zadnjih dana života “u duši” jer je pesma bila neodvojivi deo njega, nosio je svuda sa sobom, ona mu je život značila. Poeta i boem u svemu je video pesmu, zavičajnim jutrima, lepotama Crne Gore, majci koju je neizmerno voleo, svojoj deci Filipu i Aleksandri, druženju sa prijateljima kad se spontano zapeva za stolom i ljubavi koju je nesebično poklanjao svima, ponajviše svojoj divnoj supruzi Ireni kraj koje je u beskrajno srećnoj ljubavi živeo do zadnjeg časa. Iako umoran od bolesti posvetio joj je pesmu i spot “Za Irenu ” koja sve govori.

Veoma potrešena opraštam se od dragog kolege i prijatelja kojeg znam dugih niz godina, sa kojim sam nastupala na raznim programima, koji je moju porodicu i mene posetio sa suprugom Irenom u Čikagu, koji mi je pronašao prelepu pesmu koju ću snimiti, itd…

Zajedno sa mojom porodicom, izjavljujem duboko saučešće porodici Kalezić prijateljima i kolegama širom sveta.

Dragi Zorane, hvala za muzičko blago koje si ostavio svim generacijama, hvala za iskreno prijateljstvo koje će mi ostati u večnom sećanju. Sa tvojim nezaboravnim hitovima ukrasi i Nebesko carstvo!  Neka anđeli pevaju sa tobom i neka te čuvaju. Počivaj u miru! Neka ti je večna slava!

Redakcija portala “Svet Australija” izjavljuje porodici i prijateljima iskreno saučešće. 

Slavica MOMAKOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila