Ljubitelji lijepe narodne pjesme u prilici su da poslednjih dana slušaju jedan nadasve kvalitetan i zanimljiv duet pod nazivom “Još si moje sve” u izvodjenju Nikoline Kovač i Halida Bešlića.

Draga Nikolina, najprije Vam čestitam, kao i g-dinu Halidu Bešliću na duetu koji se uveliko čuje sa svih radio stanica.

Toliko sam ponosna na saradnju sa čika Halidom, jer je on jedan veliki gospodin, jedna plemenita duša i legenda muzike. Čast mi je što je prije svega pristao na saradnju sa mnom i što je otpjevao pjesmu koju sam ja radila, to je za mene velika privilegija. Pjesma “Još si moje sve” je jedna čista emocija i ljudi su jako lijepo odreagovali na nju, došla je do njihovih duša, što bi se reklo takla ih je. Ako nastavi u ovom pravcu biće ovo prava stvar.

Da li imate planiranih zajedničkih nastupa za ovo ljeto, u smislu promocije pjesme?

Što se tiče zajedničkih nastupa, imala sam priliku nastupati i biti gošća na njegovom koncertu, ponovna saradnja bi bila velika čast za mene.

Ko je radio tekst i muziku za “Još si moje sve” i u kom studiju ste snimali pjesmu?

Da, ja sam radila i muziku i tekst, a aranžman Milan Radjen. Takodje ja sam svoj dio otpjevala u njegovom studiju, a čika Halid u studiju Džeronima, dok su neki od instrumenata odsvirani u studiju Ashara Kurtovića u Sarajevu.

U ime redakcije Sveta Australia i u svoje ime vam želim još mnogo uspjeha sa novom, duetskom pjesmom i da ovo ljeto bude u znaku “Još si moje sve”. Svako dobro draga Nikolina, Vama i g-dinu Bešliću u daljoj karijeri i životu.


Nataša Glamočanin


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila