Popularna pevačica Branka Sovrlić, vlasnica mnogih hitova, ovih dana je objavila novu pesmu “SAMO JEDNOM SE ŽIVI”, kompletnog autora čuvenog Perice Zdravkovića.

Zatekli smo je u sjajnom raspoložejnju u Knez Mihajlovoj uluci u Beogradu, gde je uz kaficu uživala sa prijateljicama.

O novoj pesmi je rekla:

Prezadovoljna sam zaista i presrećna sa novim pesmom. Odlično je krenula. Već sam sa njom gostovala u televizijskim emisijama: u “Grand Specijalu”, “Grand Paradi”,”TV Hepi” i “Prelu”. Pesma je optimistična, mnogo mi se dopao njen tekst i muzika sa trubačima. Verujem da će je publika odično prihvatiti, pogotovu što se može uz nju da zaigra. Prigodna je za slavlja, svadbe, razna veselja… Šta reći o autoru pesme Perici Zdravkoviću, o kojem je mnogo rečeno, kod njega nema promašaja! 

 

Gde ćete još pesmu prmovisati? 

Prvo idem malo na odmor u Egipat (iskoristiću to putovanje da napravim dobre slike), pa se vraćam ponovo u Beograd gde ću nastaviti promociju na drugim televizijskim programima. Kad sve završim, vratiću se u Sarajevo u kojem ću provesti dobar deo leta, posebno na Baščaršiji, gde suprug i ja imamo restoran. Biće tu lepih momenata sa dragim prijateljima…

Hvala cenjenoj redakciji portala “Svet Australia” na prostoru, želim vam prijatne dane i da nastavite u ovakvom tempu da vas čitaju širom sveta, vašim čitaocima šaljem pozdrave uz poruku da uživaju uz zvuke moje nove pesme, da uz trubače zaigraju.

Voli vas sve vaša Branka Sovrlić.

Slavica MOMAKOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila