Branka Sovrlić, popularna pevačica, glamuruznog holivudskog izgleda zbog kojeg već godinama oduševljava svoju publiku, vlasnica divnog glasa i vrhunskih interpretacija, objavila je ovih dana novu hit pesmu “LJUBAV JE TO IZGLEDA” snimljenu za GRAND produkciju. Promocija pesme je u toku, gotovo svakodnevno je možemo gledati na Grand TV kao i na YouTube kanalu gde su postavljne snimljene emisije u kojima je gostovala. Pesma “LJUBAV JE TO IZGLEDA” dobija brojne komplimente, mnogima se dopada, jer je u brzom ritmu, vesela, poletna, energična, pokreće publiku i mami je na igru.

Branka veruje u novu pesmu u proveren stilski pravac u  kojem su njeni i predhodni mega hitovi “LIDO LIDO LIDIJA” i “A TEBE NEMA”,   s pravom očekuje veliki uspeh. Branka poseduje zavidnu karijeru, snimila je 17 LP albuma i više singlica za renomirane diskografske kuće. Proputovala je svet pevajući; iza nje su brojne turneje, solistički koncerti, televizijski i radio nastupi, kao i humanitarni. Dobila je zaslužno mnoge nagrade i priznaja; izdvajićemo: “Status estradnog umetnika” i “Estradnu nagradu Srbije” na kojima joj čestitamo.

Obradovane što smo ponovo u  kontaktu imale smo više nego prijatan razgovor.

Reci nam Branka šta je karakteristično za pesmu “LJUBAV JE TO IZGLEDA”? Kako je prihvaćena od strane tvojih obožavaoca, da li si ti zadovoljna, kakav je start pesma imala? Slažeš li se sa mišljenjem mnogih, da je u pitanju veliki hit?

Pesma “LJUBAV JE TO IZGLEDA” osvojila me je na prvo slušajnje. Znala sam da tu nema promašaja. Publika jednostavno voli kad pevam brže pesme što potvrđuju moji prethodni hitovi “Lildo Lido Lidija” i “A tebe nema” kao i mnoge druge. Navikla sam moju publiku da je svake godine obradujem barem jednom pesmom. Za prethodne dve balade koje sam snimila i koje su zaista prekrasne “Ti si mene prestao da voliš” i “Zaljubljena žena” rekli su mi prijatelji: “Sve je divno, prelepe su balade, ti ih božanstveno pevaš, ali mi tebe volimo kad pevaš u bržem ritmu.” Poslušala sam ih, pesma je odlično krenula! “LJUBAV JE TO IZGLEDA”, komponovao je Aleksandar Kobac na tekst Marte Savić. Znate kako, uz sve moje lepe želje, sve dobronamerne kritike i prognoze prijatelja i saradnika, publika uvek ima zadnju reč. Ako im se pesma zaista dopada ne trebam da brinem!

U svim promotivnim Grand TV emisijama izgledaš fantastično, unikatno, stilizovana, odakle potiče divna garderoba koju menjaš za svako TV pojavljivanje?

Hvala Slavice, ti znaš da još od početničkih naših turneja, nastupa i svih TV pojavljivanja, uvek smo se trudile da maksimalno ispoštujemo publiku, dobar scenski izgled sastavni je deo našeg posla, meni je to jednostavno ušlo u krv. Pre promocije  pesme bila sam u Istambulu gde sam pronašla jako lepu garderobu, specijalno za scenu. Veoma sam zadovoljna. Pratim modne trendove ali mi je važnije da nosim ono što mi dobro stoji.

Sa suprugom Sadikom Pašićem Pajom

Da li još uvek sa suprugom živiš na relaciji Sarajevo – Beograd? Imate li i dalje u Sarajevu na Baščaršiji  originalni restoran Bosanska kuća – Steak house ? Kako ste poslovali za vreme Korone?

Tako je ,živimo u Sarajevu i vrlo često smo u Beogradu gde imamo stan. Ne izdajemo ga jer gde ćemo onda kad dođemo. Ja imam često snimanja i to je jedan od razloga sto dolazim, naravno vidimo se tada sa mnogim prijateljima. Imamo na Baščaršiji lep restoran sa odličnom hranom. Amerikanci kada dođu i probaju naš steak oduševe se. Poznato je da su u Americi izuzetni. Za vreme Korone jeste bio opao posao ali ne tako strašno. Sada se sve vratilo u normalu.

Koji su tvoji poslovni planovi na dalje? Da li stižu pozivi za pevanje?

Dobila sam još jednu veoma lepu pesmu koju planiram uskoro da snimim, o detaljima će mo kasnije kada je završim. Dobijam pozive za pevanje, sezona počinje, videću šta ću prihvatiti. U svakom slučaju radujem se što se kod nas situacija normalizivala, svi izlaze, restorani su puni šetališta, parkovi takođe, život se vratio… moj je uvek bio i ostao pesma!

Sa Draganom Mirković

Slavica MOMAKOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila