Svi znamo kakva su vremena u kojima trenutno živimo i sa kojima se nosimo. Neko više, neko manje uspešno. Dva velemajstora muzike, Mirko Golub (Sydney) i Čkalja Vlahović (Melbourne) i pored (pre)velike udaljenosti, uz sve prepreke, svoje dugogodišnje druženje, podigli su na zavidan nivo. Da bi premostili udaljenost, iskoristili su kompjutersko i muzičko znanje da upare energije i sačine svojevrstan zapis.

Mirko Golub

Ljubiteljima muzike, putem ovog “covera” koji nosi naziv “Šta vas briga”, evocirali su uspomenu na legendarnog umetnika Mikija Jevremovića, koji istu interpretira u originalu.

Na taj način su povezali stari dobri kvalitet sa inovacijama vremena u kojem živimo. Tome su dodali svoje nesporno znanje i, naravno, iskustvo.

Čkalja Vlahović

U eksluzivnoj izjavi za naš Portal, popularni Čkalja kaže:

– Uživajte u neograničenoj energiji i spoja nespojivog. Trenutno na našoj sceni je najveći izazov uraditi-obraditi takozvani COVER-obradu. Obrada je urađena u, mogu slobodno reći, revolucionarnom stilu. Postoje studijske obrade i na drugoj strani uživo snimci, ovde je sve to spojeno i ušlo se u improvizaciju dva nespojiva stila muzike i snimanja. Ukratko studio-uživo, osećaj sa sve primesama i studija i energije uživo.

U prilogu je link, koji je uradio ništa manji majstor zanata Dragan Gavrilović Gavro, ovog izvanrednog dostignuća, u kojem je Čkalja zadužen za vocal a Mirko za klavijature i, sve što treba da uradite je da klikom na isti, uživate.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila