Najpoznatiji srpski tekstopisac Marina Tucaković, izgubila je životnu bitku sa opakom bolešću, u 67. godini života. Uz to je bila i pozitivna na Korona virus i bila priključena na respirator.

Marina se na samom početku karijere proslavila hitom za grupu Zana “Dodirni mi kolena”. U bogatoj karijeri prepunoj velikih hitova, sarađivala je odnosno bila autorka tekstova pesama Cece, Dragane Mirković, Jelene Karleuše, Lepe Brene, Zdravka Čolića, grupe Zana, Tošeta Proeskog, Džeja, Željka Samardžića, Aca Lukasa, Saše Matića… i drugih.

Naša redakcija njenoj porodici i prijateljima upućuje izraze saučešća a njoj samoj neka Godpod podari mesto u Raju!

Amin!

Povodom smrti Marine Tucaković, naša urednica za Srbiju, SAD i Kanadu, Slavica Momaković je napisala:

“Cela estrada je u bolu i suzama posle tužne vesti da je preminula Marina Tucaković u 67. godini života od duge i teške bolesti sa kojom se junački borila. Preselila se u Nebesko Carstvo velika umetnica koja je dušom pisala stihove, nekoliko hiljada pesama izašle iz njenog pera. Nastaviće ih da prenose i pevaju mnogi pevači medju njima i oni najeminentniji: Ceca, Brena, Haris Džinović, Aca Luks, Džej kojem je napisala čuveni hit “Nedelja”, kao da je predosećala Džejovu i svoju sudbinu jer su nas oboje napustili u nedelju.

Poslednje dane života provela je u bolnici KBC Dragiše Mišović jer joj se stanje pogoršalo, bila je pozitivna na koronu i stavljena na respirator. Njen suprug Futa Radulović koji je potvrdio medijima da je Marina preminula, takođe je pozitivan na koronu, sam je i izolovan u njihovom stanu u Beogradu.

Njenu poslednju želju postovaće porodica da bude sahranjena pored sina Miloša na Novom groblju a ne u Aleji zaslužnih građana. Marina je sina izgubila pre 13 godina i nikada ga nije prebolela.

Draga Marina, nadala sam se da će tvoje junačko srce pobediti bolest jer si uvek bila jaka i pozitivna, duboko sam potresena što smo te izgubili. Putuj sa anđelima, neka pevaju tvoje pesme i čuvaju te. Neka ti je večna slava”!

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila