Kao što se moglo i pretpostaviti, nastup Radmile Misić i Save Radovića u restoranu “Balkan Grill” u Melburnu nije i ne može biti drugo do istinski spektakl. Uz pomoć lokalnog kolege Gorana Petrovića i pratnju proverenih muzičkih “vunderkinda” Slavčeta i Nazifa, svakako da će ovo veče ostati u sećanju svima koji su došli da budu njegovi direktni učesnici.

 

Opet, da bi sve bilo cakum-pakum, pobrinuo se gazda Danilo sa svojom vrednom ekipom koji je ponudio bogat asortiman tradicionalnih jela sa roštilja. On jelom i pićem a umetnici pesmom, vratili su nas bar za trenutak u stari zavičaj iz kojeg smo na razne načine otišli. Nostalgija je čudo i najčešće neizlečiva.

Bilo kako bilo, pod atraktivnom maksimom “Kafanica – večerica”, ovo veče smo baš bili tako daleko.

Savo Radović dokazani šmeker na estradi i modni promoter na istoj, svojim pesmama nas je vratio na zlatno doba sarajevskog sevdaha i romantike, a Rada, osim one izreke o vinu, svojim milozvučnom glasom, a ruku na srce i – stasom, demonstrirala je sav raskoš estrade. Sve to, bilo je mnogo lepše i lakše  uz njihovog prijatelja i domaćina/gosta Gorana, vrednog i odanog promotera turbo folka. A začinjeno vrhunskom svirkom “momaka” kojima je muzika, što se ono kaže, “another day in the office”.

 

Svi oni će tokom dve večeri, večeras i sutra u subotu, za takozvani “long weekend” zabavljati posetioce željne prave pesme i druženja a usput i nešto “bocnuti sa roštilja”…

Ukras večeri su bili Markovići čiji je sin slavio rođendan.

Pogkedajte deo večerašnje atmosfere.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila