Nekoi pejački pravat kompletni foto sesii na luksuzni destinacii i morski bregovi samo za da skrenat vnimanie vrz sebe, a folkerkata Silvana Krstovska predizvika lavina od komentari i reakcii na društvenite mreži so svojata fotografja vo dvodelen kostim za kapenje. Ednostavno nikoj ne možeše da ostane ramnodušen na besprekornata stava na Krstovska koja i pokraj toa što e majka na dvajca sinovi ima telo kako misica. Ubavata tetovčanka gordelivo so naglasenite atributi poziraše vo svojot dvor napomenuvajќi deka iako ne e na more ubavo i e i doma pokraj bazenot. Nejzinoto bujno dekolte koe go podigaše samiot gradnik od kupačite ja razgore fantazijata na mnogumina, a za kolegata Cane Petrov toa beše odlična asocijacija za duhovito da ja sporedi svojata koleška so Ceca pa napiša : “Ceca može samo da ti go čisti bazenot”!

Krstovska što bi se reklo vo žargon, so edna fotka uspea da go sruši internetot i dokaža deka prirodata e najdobriot vajar. Imeno ovaa zgodna tetovčanka e apsolutno naturalna ubavica i do sega ne gi koristela uslugite na plastičnite hirurzi.

Iako svesna za prednostite što gi poseduva Silvana  vo svojata estradna kariera ne praktikuvaše da igra na kartata na seksipil na koja igraat mnogu nejzini koleški. No, kako velat nikogaš ne e docna za da se otkrijat blagodetite. Koj znae možebi posle ovaa fotka folkerkata da dobie seriozna ponuda od nekoja modna agencija za reklamiranje na kupači kostimi?!

Silvana so soprugot Igi

Ne znaeme što na ova veli nejziniot Igi no sigurni sme deka e gord što ima vakva žena ubavica. Ne za đabe se veli ubavinata na ženata pokažuva  kakov soprug izbrala za partner. Vo slučajov Silvana ima izbrano sovršen partner za soprug zatoa što nejziniot Igi sekogaš maksimalno ja poddržuval, usreќuval i zaštituval. Tie godinava go proslavija i 20 godišniot bračen jubilej i dokažaa deka i na estradata postojat dvojki koi besprekorno funkcioniraat.  Nie im posakuvame da prodolžat vo toj stil, a bidejќi letoto ne e završeno očekuvame Silvana da ne izraduva povtorno so po nekoja vakva fotka, a može i so celosna foto sesija…

Biljana KRNČESKA


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila