Jelena Karleuša za vikend je održala veliki onlajn koncert, koji je gledalo preko 200.000 ljudi.

Za tu priliku pevačica je imala specijalne nastupe i goste, a kako kaže, zadovoljna je kako je sve prošlo. Za nju je ovo bio veoma smeo korak.

– Ovo ne može svako. To je novi trend, a ja sam neko ko prati trendove. Htela sam da se oprobam u tometerala me je želja za dokazivanjem u zemlji gde te stvarno omalovažavaju i govore da ti to ne možeš i da nisi ono za šta se predstavljaš. Ja već 25 godina pomeram granice inatom, talentom, velikim trudom i radom – rekla je Karleuša i otkrila kome se dokazuje.

– Dokazujem se prvenstveno sebi, jer sam ja jedan sujetni Lav. Ne želim da kažem da sam najbolja, ali želim da dam 300 posto sebe. Na ovom koncertu, dok smo snimali, ja sam već na pola bila jako umorna, jer je jako teško pevati i igrati lajv. Sve vreme me je samo jedna misao terala, “pa, nećeš valjda ti da budeš najslabija karika ovog projekta?” i onda, što je koncert odmicao ja sam dobijala sve veću snagu. Inače, sve je bilo uživo – ispričala je Jelena, a onda se prisetila svog koncerta na Ušću.

– Ja sam sve, samo ne normalna, a za šoubiznis je to potrebno. Ja sam 2013. imala sumanuti koncert na Ušću i imala sam samo jedan mali problem, što sam bila zabranjena na svim televizijama i što se nijedan kadar tog koncerta nije objavio. Nije bilo prazno, kao što se pričalo. Kadrovi sa tog koncerta su završili u filmu o Ejmi Vajnhaus, kao kadrovi sa njenog koncerta. Film je nagrađen Gremijem i Oskarom, tako da može da se vidi tamo koliko je bilo publike – otkrila je ona.

Ono što je posebno privuklo pažnju jeste to da je Jelena drastično smršala, a sada je otkrila kako je to uspela:

– Vojnik sam u svom poslu. Nakon što mi je majka umrla, zapustila sam se, ugojila… Rešila sam da se dovedem u red uz pomoć nutricioniste. Tokom korone sam održavala kilažu, nisam dozvoljavala da se ugojim. Godinama ne jedem mesto i mislim da me to i čini mlađom i lepšom – priznala je Karli, pa otkrila anegdotu iz prodavnice na Dedinju koju je doživela:

– Kuvala sam redovno, posvetila sam se tome. Spremam nove pesme, planiramo i neko novo Ušće. Moram da ispričam jednu anegdotu iz prodavnice na Dedinju. Jednom sam dobila nagradu od kasirki za najljubazniju osobu. Udružile su se i dale mi poklon. Ljudi iza su negodovali i govorili: “I ja sam ljubazan, hoću i ja nagradu” – ispričala je anegdotu pevačica.

Pop diva, kako sebe i naziva, sa nastupima planira da nastavi već sledećeg meseca.

– U junu imam dogovoren nastup i to u Beogradu, čekamo samo zeleno svetlo i da nastavimo gde smo stali – priznala je ona.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila