Marija Šerifović, koja je ponovo nastupala na Evrovizijskoj sceni, prokomentarisala je uživo uključenje koje je imala sa Novakom Đokovićem u njen lajv na Instagramu.

“U nekom trenutku sam sasvim slučajno sam videla da Nole gleda i vidim da je on poslao zahtev. Što da ne, ipak se radi o reketu broj jedan”rekla je Marija, a onda prokomentarisala svoju knjigu “Ispovest” koju je izdala pre nekoliko godina.

“To je projekat koji je bio takav da sve ono što ljudi pročitaju saznaju o meni “, kazala je pevačica.

Marija se o toku razgovora osvrnula na takmičenje “Zvezde Granda”, ali i na današnju muzičku scenu.

“Nekada je prelepo, nekada je preteško. Nekada su mi rekacije potpuno neprimerene, jedna potpuna smena emocija. Uglavnom je lepo i čini me srećno kada svoje znanje pokušam da prenesem. Današnja muzička scena izgleda jezivo. U svakom poslu mora da postoji neki osnovni temelj znanja i posla kojim se bavite”, istakla je Šerifovićeva i za kraj prokomentarisala kakav odnos ima sa medijima.

“Nije zabavno kada sam na meti medija. Ako sam javna ličnost, to ne znači da sam javni WC. Generalno sa medijima imam dobru i kvalitetnu saradnju. Dokle će ih zanimati moja intima, tako ću ja gledati da svoj privatni život zadržim za sebe”, rekla je u Jutarnjem programu Prve.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila