Aci Lukasu je navodno ukazana hitna medicinska pomoć, nakon što je osetio nesnosan bol u leđima. Diskus-hernija, sa kojom se pevač navodno bori već godinama, je uzela maha, pa ga je navodno i prikovala za krevet. Lekar mu je preporučio hitnu operaciju, koja je jedini izlaz iz bolne situacije u kojoj se Aca našao.

– Aca se vratio sa tezge nakon vikenda i odmah je legao u krevet. Mislio je da će suzbiti bol u leđima lekovima protiv bolova, ali mu nisu pomogli. Kako je vreme prolazilo, on se sve više savijao od bolova, a prvi ko mu je pritrčao u pomoć bila je spremačica, koja je pozvala Hitnu pomoć, kada je videla u kakvom se stanju nalazi Aca – govori izvor i dodaje:

– Dok doktor nije došao, Aca je bukvalno zapomagao, koliko ga je bolelo. Zvao je i Sašu Matića i Cecu i vikao im na telefon kako će umreti od bolova. Ubrzo se na vratima pojavila i ekipa Hitne pomoći, koja mu je ukazala pomoć. Acu su leđa toliko bolela, da ga je doktor jedva pregledao. Nakon pregleda i injekcije za saniranje bolova, doktor je rekao Aci, da više nema odlaganja i da je operacija neophodna. Služavka je te noći ostala celu noć sa njim, jer se bojala da ga ostavi u takvom stanju – završava izvor.

Nakon nekoliko sati, Hitna pomoć je ponovo intervenisala, jer se bol vratio. Tada je Lukas i sam navodno shvatio da je operacija neizbežna i angažovao prijatelje da mu što pre nađu najbolju kliniku u inostranstvu, kako bi rešio zdravstveni problem.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila