Manijak koji je nedavno upao u kuću Nataše Bekvalac u Čeneju godinama je proganjao i njenu koleginicu Radu Manojlović, ekskluzivno saznaje Hit!

Muškarac (48) preskočio je ogradu Natinog salaša 3. maja, ušao u njen dom i rekao joj da je “ludački voli”. Kad mu je zapretila policijom, pobegao je, a iste večeri je uhapšen u okolini Kruševca. U policijskoj stanici je utvrđeno da već dve godine prati Bekvalčevu, kao i da ga je za uhođenje i upadanje u kuću ranije prijavljivala i Rada Manojlović!

– On je opsednut pevačicama, a jedna od njegovih žrtvi bila je i Rada. Godinama joj je pravio pakao od života i ulazio joj u kuću u Četerežu, baš kao što je uradio i Nataši u Čeneju. Toliko ju je maltretirao da je na kraju morala da ga prijavi policiji. On je jedva preboleo Radu, a izgleda da je utehu našao u opsesivnom obožavanju njene koleginice – priča dobro obavešten izvor za Hit.

Prema njegovim rečima, uhapšeni muškarac je godinama pratio Manojlovićevu u stopu.

– Pre Nate bio je opsesivno zaljubljen u Radu. Dolazio je na njene nastupe, pojavljivao se na mestima na kojima je izlazila, čak ju je čekao i ispred “Granda” u Košutnjaku. Tamo joj je i prilazio, donosio joj poklone i cveće i izjavljivao joj ljubav. Ona je pokušavala da ga ljubazno otkači, neprijatne situacije je okretala na šalu, ali se uhođenje nastavilo! Kad je počeo da je zove na telefon i priča joj da je obožava i da ne može da prestane da misli na nju, shvatila je da je reč o psihopati – kaže izvor i dodaje:

– Najveći šok je usledio kad joj je upao u porodičnu kuću u Četerežu! Pošto je Rada živela na selu, nije imala naviku da preko dana zaključava ulazna vrata. Tako je on lako ušao i samo se pojavio u dnevnoj sobi! Rada se skamenila od straha. Srećom, tu je bio njen otac, koji ga je izbacio napolje. Kad joj je posle mesec dana opet ušao u kuću, pozvala je policiju i manijak je uhapšen.

Folk zvezda se plašila za svoj život, pa je u tom periodu angažovala obezbeđenje:

– Posle tog incidenta nigde nije išla sama. Čak se jedno vreme povukla iz medija, a na nastupima je sa njom uvek bilo obezbeđenje. Promenila je i broj mobilnog telefona i dala ga samo malom krugu prijatelja. Bila je pod velikim stresom, počela je da ima nesanice, pa je morala da pije lekove za smirenje.

Rada i dalje ne voli da priča o muškarcu koji joj je upao u kuću, ali kaže da je srećna što ga se rešila.

– Dve godine sam to trpela. Bilo mi je teško da mu objasnim da ga ne želim u svom životu, da to što se njemu sviđam nema veze sa mojim željama. Srećom, više me ne proganja – priča pevačica i dodaje:

 Moj otac sve okrene na šalu. Iako je meni bilo strašno, govorio mi je: “Znaš li ti, sine, koliko ludaka ima u ovoj zemlji? Budi srećna što te samo jedan prati!”


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila