Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović imala je najpre puno obaveza oko priprema svadbe i slave pa je sada, kada je sve to prošlo, odlučila da se pozabavi dolaskom unuka.

Ceca pripremila unikatan poklon za unuče- od suvoga zlata!

– Još kada je saznala da je Bogdana u blagoslovenom stanju, ona je želi da im pokloni unikatnu kolevku. Kako se ta kolevka izrađuje nekoliko meseci, ona je odlučila da zamisao podeli sa sinom i snajom kako bi mogla da je naruči i da ne bude bojazni da će zakasniti. Ceca je zajedno crtala sa dizajnerom kako će kolevka izgledati. Nekoliko dana trajala je samo prepravka svih detalja i koje je ona dodavala i oduzimala pre finalne verzije. Ceca je vodila računa da sve bude perfektno zbog čega je detaljno objašnjavala dizajneru kako želi da izgleda kolevka i sama mu je crtala pojedine detalje. Na kraju je on od njenih skica napraio finalnu verziju – govori izvor.

Kolevka je rađena u inostranstvu i ručnog je rada. Na konstrukciji postoji pločica na kojoj će biti ugravirano pozlaćenim slovima Željko, ime koje će nositi budući član porodice Ražnatović. Ovakve kolijevke inače koštaju i po nekoliko hiljada evra. Ceca se na ovu temu nije oglašavala.

– Ceca nikada ne govori o tome koliko je šta platila, tako da ni ovog puta nikome nije rekla koliko košta ovakva kolevka. Ona je samo svoju ideju iznela Bogdani i Veljku, pokazala im nacrt koji je dobila od ljudi koji će je izraditi. O novcu nije bilo reči, mada je svima jasno da nije mala suma u pitanju jer je reč o poznatoj kući i ručnoj izradi. Samo će transport kolevke, koji mora da bude avionski, izaći mnogo – dodaje izvor.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila