elena zaboravlja da je i sama bila deo ovog takmičenja 2004. godine.

Jelena Karleuša je oplela po takmičarima Beovizije!

Pevačica već godinama želi da se domogne Evrovizije, ali traži da je RTS direktno pošalje na taj festival! Kako joj to nije pošlo za rukom ni ove godine, JK se okomila na kolege koji su se plasirali u finale tog takmičenja, među kojima su veteranka Neda Ukraden, grupa “Hurikejn”, jutjuber Andrija Jo, folker Bane Mojićević…

– Tužni i jeftini nastupi anonimnih i nebitnih likova, bez ideje, harizme i hrabrosti. Sve je dosadno, pase i svetlosnim godinama iza svega što ja radim, a kamoli sveta. Oni su gomila nebitnih luzera čiji će najveći životni uspeh biti ovaj moj komentar o njima – napisala je JK na Instagramu.

Ona smatra da su takmičari morali da se ugledaju na njene nastupe iz 2017. godine, kad je u “Zvezdama Granda” premijerno otpevala hitove “Ostavljam te” i “Bankina”.

– To RTS ne može ni da sanja, a kamoli da proizvede, jer tamo rade ljudi koji nisu dobacili ni do 2000. a kamoli do 2020, – poručila je Jelena.

Finalisti Beovizije nisu želeli da se upuste u rat sa Jelenom, koja u javnim prepucavanjima često nema granicu.

– Svako ima pravo na svoje mišljenje, ne možemo svima da se svidimo! – rekle su Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević iz grupe “Hurikejn”, koje su čak spremne na saradnju sa Karleušom:

– Eto, ako se pojavi neka dobra pesma, snimile bismo duet sa JK iako je rekla da ne znamo da pevamo!

Neda Ukraden je rekla da je zanima samo sud publike.

– Bitno mi je da se moja pesma “Bomba” sluša i da me je publika podržala. Mnogo je teško da budete prihvaćeni u mojim godinama, ali ja imam hitove, dobro pevam i super izgledam – rekla je Neda.

Podsetimo, Jelena Karleuša se samo jednom, davne 2004. godine na Beoviziji, predstavila pesmom “Moli me”. Tada je dobila poene samo jednog od osam članova žirija i završila je na neslavnom 11. mestu!

Otad je svake godine izjavljivala da joj ne pada na pamet da se takmiči na Beoviziji, već želi da direktno bude izabrana za jedno od najvećih muzičkih takmičenja na svetu.

– Moj uslov za odlazak na Evroviziju je da ja biram pesmu, sama osmišljavam nastup i da mi se niko ne meša. U suprotnom me ne zanima ništa! Strani mediji me stalno pitaju o Evroviziji, a ja im kažem da sam ja ta koja neće da ide. U stvari, trebalo bi da im kažem istinu. Ekipa sa RTS-a će radije pući ogromne pare i poslati na takmičenje nekog ko nije poznat ni u svom ulazu, nego mene ili neku drugu pravu zvezdu – rekla je Jelena.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila