Saša Popović i Lepa Brena zaradili su 30 miliona evra od prodaje “Granda”, a sada taj novac ulažu u privatni biznis! Folk pevačica zida zgradu u Portonovom u Crnoj Gori, dok je Saša Popović kupio fabriku harmonike u Italiji.

– On je počeo karijeru kao harmonikaš, tako da ne čudi što je rešio da uloži u proizvodnju baš ovog instrumenta. Saša je prošle godine tokom odmora u Italiji obišao fabriku koja mu se baš svidela i rešio je da je kupi – priča naš izvor i dodaje:

– Sale je nedavno završio papirologiju i uknjižio fabriku na svoje ime. Angažovao je najbolje stručnjake za proizvodnju jer planira da pravi najbolje harmonike na svetu. U posao je uključio i našeg poznatog harmonikaša Mikicu Gačića. Njih dvojica su dugogodišnji prijatelji i veruju jedan drugom, pa je Saša izabrao baš njega za partnera u poslu.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Popovićem i Gačićem, ali se oni nisu javljali na telefon. Informacije nam je potvrdio Mikičin sin Marko.

– Tačno je da su tata i Saša pokrenuli biznis sa harmonikama. Evo, baš sada su u Italiji poslovno. Najbolje je da njih zovete za detalje, ne bih ja pričao o tome – kaže za Hit pevač Marko Gačić.

Za razliku od Saše, koji je pokrenuo jedan biznis, Lepa Brena se odlučila za čak dva nova posla.

– Brena je nedavno sa svojom porodicom otvorila vinariju u Šidu. Boba i ona obožavaju kvalitetna vina, pa je to bilo presudno da započnu ovakav biznis. Dogovor je da taj posao vodi njihov najstariji sin Filip Živojinović. Planiraju da vina izvoze u Ameriku, a kasnije i u Kinu – kaže naš sagovornik.

Brena se odmara u Majamiju

Lepa Brena je pre nekoliko dana otputovala u Majami, gde ima vilu vrednu skoro milion evra. Kuća Živojinovića nalazi se u elitnom delu Floride, na samoj obali mora. Komšije su im poznate ličnosti, a procenjuje se da mesečno održavanje ovakvog imanja košta više od 2.000 dolara.

I sama pevačica je potvrdila da se upustila u novi biznis.

– Pokrenuli smo proizvodnju svog vina. Ljudi ne pamte da sam još daleke 1986. imala svoje vino koje se zvalo “lepa brena”. Sada sam zahvaljujući suprugu pokrenula novu liniju vina i nadam se da će se posebno dopasti damama – rekla je Brena.

Nekretnine
Brena i Boba su rešili da u Crnoj Gori zidaju stanove za svetski džet-set
Izvor Hita

To, međutim, nije jedini posao koji je pokrenula novcem od prodaje “Granda”.

– Brena je sa Bobom nedavno posetila Portonovi, koji još nije otvoren za javnost. Rešili su da baš tu investiraju u nekretnine. Planiraju da zidaju zgradu namenjenu svetskom džet-setu. Kvadrat u Portonovom košta između 20.000 i 30.000 evra. Brena je oduševljena lokacijom jer je na otvorenom moru, tako da bi svi stanari imali parking-mesto za jahtu – priča izvor Hita.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila