Otkad se pre par meseci vratila (za stalno) u Australiju, tačnije u Sidnej, popularna pevačica Kristina Bella se jednostavno preporodila. Blista u svakom pogledu.

Osim nastupa svakog vikenda, pa i tokom nedelje, ova vredna i preduzimljiva žena, nalazi vremena i da se opusti. Kako kaže „voli prirodu i cveće“ pa neretko sa ćerkom Anom, ode na zanimljiva mesta gde okom kamere zabeleži prelepe prizore.

Ove subote, skoknula je do čuvenog Ramsgate Marketa gde je kupila prirodne proizvode sa farme. Istovremeno je tu posetu iskoristila za uživanciju uz kafu i šetnju kroz park koji se nalazi neposredno pored pomenutog marketa.

Mi, sa zadovoljstvom, objavljujemo nekoliko fotografija Kristine i Ane ali i prirodnih lepota i raznoraznih vrsta drveća i cveća u galeriji ispod (kliknite na sliku za uvećanje).

Ako vam je potrebna profesionalna umetnica i zabavljač za bilo koju vrstu veselja, najbolje je da se obratite upravo Kristini. Najlakši način da dođete do nje je njen Facebook profil gde joj putam Messengera možete poslati poruku.

 

R.B.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila