Nema sumnje da je LUCKY BAND iz Melburna jedan od najboljih orkestara sa prostora bivše YU. Sastavljen od istinskih profesionalaca vrlo rado je viđen na raznim veseljima i događajima; rečju – vrlo su traženi!

Mozak benda je Čkalja Vlahović svestrani umetnik koji osim sviranja poseduje i dobar glas. Goran Sablić u javnosti poznat kao Versace je izuzetan profesionalac i ne postoji ništa na svetu što ne ume odsvirati, pa zbog toga često prati i poznate pevače iz Srbije, Rumunije, Makedonije… koji gostuju u Australiji. Veran harmonici i pravi virtuoz sa tim instrumentom je Aleksandar Aco Stevanović koga mi, pripadnici sedme sile, nazivamo Zvezdaš zbog njegove pasionirane ljubavi prema tom klubu.

Taj sklop profesionalaca ne bi opet bio potpun bez “krema na torti” a to je lepa Ružica Jondić vokal grupe koja je postala jako tražena i prepoznatljiva u zajednici.

Na priloženoj fotki u naslovu vidimo ih kako u tzv. “casual” opremi nastupaju u prostoriji fudbaskog kluba Westgate Sinđelić u naselju Ardeer.

Još da dodam da će Versace i Zvezdaš, sa Ivanom i Čakijom, biti predgrupa na koncertu velike muzičke zvezde Dragane Mirković u Melburnu, 27. marta.

Rade BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila