Dio estradnih zvijezda posjeduje luksuzne vile čija vrijednost dostiže i nekoliko miliona evra, a ko to ima najljepšu kuću i najskuplju pogledajte u nastavku teksta.
Vila Ceca Ražnatović nalazi se na ulazu u Dedinje, najelitnijem dijelu sprske prestonice.

Cecina vila je vjerovatno i najskuplja od svih nekretnina koje posjeduju pjevači u Srbiji. Cijena kvadrata u ovom dijelu grada je i do 1.600 evra.

Lepa Brena živi u naselju Bežanijska kosa u čuvenim “karingtonkama”, kakvu ima i njen najbliži poslovni saradnik i kum Saša Popović, kao i Dragan Kojić Keba.

Vila Lepe Brene ima i prostrano dvorište u kojem je sagrađen još jedan veliki stambeni objekat.

Saša Popović živi u identičnoj kući kao i njegova koleginica i poslovna partnerka Brena.

Čelnik “Granda” živi sa suprugom Suzanom, kćerkom Aleksandrom i Danijelom, Suzaninim sinom iz prvog braka.

Skupu vilu u Beogradu posjeduje i nekada velika zvijezda narodne muzike Vera Matović. Navodno, kuća je vrijedna nevjerovatnih tri miliona evra!Svu zaradu iz četvorodecenijske karijere, pjevačica je uložila u svoj dom.

Keba sa suprugom Oljom i sinom Igorom na Bežanijskoj kosi.

Njegova kuća ima 330 kvadrata, poseduje bazen, dvije garaže i ogromno dvorište.

Seka Aleksić u okolini Sremske Mitrovice sagradila je kuću od oko 300 kvadrata, a napravila je i bazen, dok u kući ima teretanu, frizerski i kozmetički salon, kao i prostoriju za pse.

Poznati folker Miloš Bojanić živi u luksuznoj vili u Sremskoj Kamenici. Poznat je kao veliki kolekcionar nekretnina, sam kaže da ima pet kuća, ali da mu je omiljena vila u kojoj živi sa suprugom, a koja podsjeća na dvorac.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila