Iz glavnog grada Austrije javila nam se ekipa popularnog DJ Krmak koja je, nakon apela našeg urednika da nam se estradni umetnici jave, napisala:

G. Rade, Srdačan pozdrav iz prohladnog Beča. Evo, nismo ni znali da ste glavni urednik redakcije ,,Svet Australia”. Dobro je da ste napisali poziv umjetnicime putem Facebooka i, za početak dobrodošlice i buduće saradnje, veliki pozdrav u nadi da se uskoro i odradi turneja DJ Krmka, poslije izvjesnih godina i tada dobrog odziva po cijeloj Australiji.

Za početak nećemo puno. Osim da su nam oči pune suza zbog kataklizmičnih saznanja o požarima u tako prelijepoj zemlji i obećanoj ljepotici ove nam zemaljske kugle.

U pregovorima smo oko turneje; da li će doći do ostvarenja još nismo sigurni ali pošto nas nije bio dobrih 10-ak godina, postoji jako i velika želja i sa jedne i sa druge strane da se omogući kvalitetna suradnja za područje Australije.
Ako vam šta znači možda da nešto napišete za našeg DJ Krmka evo oko toga, a šaljemo vam i jednu njegovu pjesmu da imate za podlogu tipa društvenih mreza ili već gdje bi vam bila prikladna.

https://youtu.be/eTEyoCXyUGo

Veliki i srdačan  pozdrav od Team DjK.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila