Viki Miljković se nedavno uselila u stan koji se nalazi u okviru kompleksa Beograd na vodi, te svakodnevno sa javnošću deli nove pogodnosti koje život u ovom kraju nudi

Podsetimo, pevačica se već pohvalila pogledom sa terase na panoramu srpske prestonice, kao i đakuzijem koji je postavila upravo ovde.

U toku današnjeg dana, Viki je sa pratiocima na društvenim mrežama podelila još jedan detalj koji dosad nije bio poznat.

Naime, svi stanari ove zgrade imaju pristup ogromnoj dečjoj igraonici, kao i bazenu, na kom se Viki snimala i slala pozdrave onima koji je vole.

– Što bi Ana Bekuta rekla: “Sve sam stekla sama, na to se ponosim!” Dok se nisam preznojila do gole kože, nisam mogla da zaradim. Ništa mi nije palo sa neba, niti sam uzela nešto nezasluženo. Radim 25 godina, Taške više od 30 i da ovo sebi nismo mogli da priuštimo, naš život bi bio promašen. Veoma sam štedljiva. Ne trošim novac na poroke jer ih i nemam. Traba pametno raditi i živeti – izjavila je Miljkovićeva pre par dana za naš list.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila