Svetlana Ceca Ražnatović priznala je da su joj se ispunile sve želje osim jedne, koju ima za narednu godinu.

“Volela bih da se udam. Ostalo je još samo to da ostvarim, sve drugo već jesam”, kaže kroz smeh Ceca i dodaje:

“Udaću se pre Anastasije, jer mora da se zna ko je stariji. Ona je još mlada, neka sačeka svoj red.”

Ceca je potom objasnila da se šali, kao i da zna kako to izgleda, s obzirom na to da je probala.

“To je nešto najlepše što jednoj ženi može da se desi, da nađe pravog čoveka pored kojeg može da uživa u životu i oseća se kao princeza. Isto tako, kroz moje sazrevanje i životno iskustvo shvatila sam da za sreću nije neophodan muškarac i da sam zaista srećna sa svojom decom”, rekla je Ceca i dodala:

“Ljubav se ne traži, ona se desi ili se ne desi. Kao i udaja. Nikuda ne žurim. Nisam neispunjena i nesrećna, iako nemam partnera. Naprotiv! Organizovala sam se onako kako sam želela i stvarno sam zadovoljna u svojoj koži.”

Privatno i poslovno, godina za nama joj je bila odlična, ali joj je falilo, kako kaže, malo više odmora. Zbog toga će nastojati da u narednoj godini sebi obezbedi više slobodnih dana.

“Imala sam izuzetne momente, sjajne koncerte, ogromnu posećenost… Ne volim mnogo da pričam o svojim poslovnim uspesima, više volim da dela govore. Ali ako me već pitate, zadovoljna sam godinom na izmaku. Volela bih da u 2020. malo više ukradem od leta i da se malo više odmaram. Godinama more i palme gledam samo na slikama”, priča kroz smeh Ceca.

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila