Dok je Nina Badrić u Njujorku, objavljen je njen novi singl pod nazivom “Ratujem s tugom”, a 7. marta održaće prvi koncert u zagrebačkoj Areni.

Nina Badrić jedna je od onih izvođača koji već godinama nižu hitove, a svojom bojom glasa i pjesmama obilježila je muzičku scenu i stvarni život ljudi, koji su se uz nju zaljubljivali, smijali, plakali, odrastali i rasli.

Prije dvije godine, pjesma “Rekao si” naznačila je sjajnu saradnju Ante Pecotića i Nine Badrić. Ovaj sad već uigrani tim upravo nam donosi snažnu kompoziciju koja svojom melodijom zorno prenosi vrtlog emocija o kojima govori.

– Zaljubila sam se u ovu pjesmu na prvo slušanje. “Ratujem s tugom” ima snažnu životnu emociju, a ja takve punokrvne pjesme volim. Vjerujem da će se mnogi prepoznati u njoj. Moja publika, moji dragi prijatelji imaju tri mjeseca da nauče tekst, da je proživimo i uživo zajedno. Uz nju, i sve one lijepe muzičke trenutke koje smo prošli u proteklih 25 godina, proslavićemo to naše prijateljstvo. Iskreno, ne mogu dočekati taj dan. Ovaj koncert mi znači mnogo upravo zbog činjenice što ćemo se svi okupiti u tako velikoj dvorani – divna publika, briljantni saradnici, virtuozni muzičari – svi oni s kojima sam i ja rasla, odrastala, muzički se mijenjala, postajala svoja. Jedna čarobna veče nam se sprema – poručila je Nina.

 

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila