Era Ojdanić priznaje da je probao seks sa muškarcima. Folk pevač, koji važi za velikog zavodnika, ispunio je sebi želju i kaže da se nije pokajao!

– Čovek sve treba da proba u životu. Zato sam okusio i seks sa muškarcima, ali bio sam tobdžija, a oni furundžije. To znači da sam ja njih je*ao, a ne oni mene. Zguzio sam neke ne mnogo mlađe od mene, tu smo negde, generacija. Mogu vam reći da je ekstra seks sa muškarcima, ali je sa ženama ipak bolji – priča Ojdanić na početku razgovora za Informer.

Era naglašava da i dalje preferira klinke, a da je osnovni preduslov da budu punoletne:

– One ispod 18 godina me ne zanimaju. Sve preko toga je dobrodošlo.

Folker je iskoristio priliku da se još jednom pohvali svojim zavodničkim umećem.

– Imam 72 godine i nikakav problem sa potencijom. Nikada nisam koristio nikakve “vijagre”, “afričke šljive” i slična pomagala… A da vam kažem ja: Nema bolje “vijagre” od valjevske i užičke rakije. A ovakvom muškarcu ništa nije potrebno da se stimuliše.

Ojdanić nema nameru da za stalno uđe u “Parove”, gde se takmiči njegov unuk Uroš.

– Moj unuk je topčina i prava momčina. U “Parovima” niko nije normalan, pa i ja kada povremeno odem, odmah tamo fijuknem. Milijana Bogdanović me gotivi, rekla mi je na Saboru trubača u Guči da će kad-tad da se kresne sa mnom. Ja sam joj na to rekao: “Neću da te odbijem, života mi” – objašnjava naš sagovornik i dodaje da bi seks sa udatom Milijanom bio nešto posebno:

– Ja bih je tako pripremio za dobar seks da bi ona prvo doživela dva orgazma “nasuvo”, pa bih je tek onda je*ao. Rekla bi mi: “Ero, penji se, šta čekaš, izgoreh, čoveče!”


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila