‘The Magic Tour’, Severinina dugoočekivana turneja, koja je izazvala velik interes publike i medija, konačno je tu! Za samo dva dana, pred hiljadama obožaoca, Severina će koncertom u rodnom Splitu započeti svoju četvrtu regionalnu turneju, koja će nadmašiti sve do sada viđeno, a Spaladium Arena će, sudeći po interesu publike, biti premala za sve one koji žele doživeti najspektakularnije Severinino izdanje do sada.

Svi oni u subotu će uglas pevati najveće Severinine hitove, među kojima i najnoviji singl ‘Rođeno moje’, koji je u samo deset dana od premijere, dostigao brojku od 5,5 milijuna YouTube pregleda.

Uz 100 ljudi uključenih u organizaciju, ono što će se odvijati na pozornici čak 2 i po sata, zasigurno podrazumeva još neviđenu produkciju na ovim prostorima.

Najsavremeniju bina svedskog  standarda skriva brojna iznenađenja za publiku, a uz Severinu, na pozornici će biti čak 16 igrača , 15 muzičara , kao i članovi simfonijskog orkestra. I sve to pod ‘’okriljem’’ čak 150 kvadratnih metara LED ekrana.

Nakon subotnjeg koncerta u Splitu, za koji se probe odvijaju već od početka nedelje, ova magična noć nastavlja i u ostalim velikim gradovima, poput Beograda 23. novembra, Zagreba i Ljubljane.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila