Sandra Afrika otputovala je svojim skupocenim džipom na nastup u Crnu Goru, ali je zbog nesavesne vožnje u pijanom stanju odvedena na trežnjenje u policiju!

Kako Kurir piše, Sandru su u Budvi priveli u policijsku stanicu. Ona je, navodno, tokom svog koncerta na primorju sve vreme pila, a taman kad je krenula u hotelsku sobu, zaustavili su je organi reda.

“Kada je završila sa nastupom, Sandra je sela u džip, ali ju je policija ubrzo zaustavila. Pošto se i bez provere videlo da je popila, policija je tražila da uradi alko-test. Kada su videli da je naduvala više promila od dozvoljenog, nisu ništa drugo razmatrali osim da je sprovedu u stanicu”, otkriva izvor Kurira.

Koliko je pevačica bila nesavesna, govori i činjenica da je počela da se ubeđuje sa saobraćajcima.

“Iako je bilo crno na belo da je konzumirala alkohol, Sandra je pokušala da ih ubedi da je puste da ode u hotel, jer može da vozi, te da joj je smeštaj blizu. Međutim, odvedena je na trežnjenje do podneva, a prijatelji su joj doneli garderobu da se presvuče jer je bila u scenskoj dugačkoj haljini. Naravno, platila je kaznu od 1.000 evra”, zaključuje izvor , dok Sandra nije odgovorila na poruku.

Podsetimo, pre samo nekoliko dana mediji su pisali da je Sandra Afrika u Crnoj Gori već imala posla sa saobraćajnom policijom, jer je vozila 244 kilometra na sat na putu, gde je maksimalna dozvoljena brzina 130.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila