Folk diva priznaje da u poslednje vreme malo spava jer ima previše stvari koje moraju da se završe do venčanja Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić, i dodaje da će biti kupovine mlade i skidanja jabuke.

Dom folk dive Svetlane – Cece Ražnatović poslednjih dana ispunjen je euforijom jer je do venčanja Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić ostalo još osam dana. Najveću tremu, pored mladenaca, svakako ima Ceca, koja je već danima prebukirana brojnim sastancima oko venčanja. Ražnatovići ništa ne žele da prepuste slučaju, pa se vodi računa o svakom detalju, dekoraciji, satnici, venčanici, haljinama… Do sada Ceca nije želela da priča o detaljima sinovljeve svadbe, ali kako se pre neko veče pojavila na jednom prestoničkom događaju, pitanje kako će izgledati Veljkova svadba bilo je neizbežno.

– Videćete, trenutno spavam veoma malo. Adrenalin čini svoje, pa sam veoma uzbuđena jer želim da sve protekne savršeno. Konstantno sam na vezi sa svim ljudima koji su uključeni u organizaciju, a s druge strane sam posvećena svojim obavezama zbog koncerata. Imam koncert u Beču u subotu. U nedelju opet slavlje, Veljko pravi momačko veče, tako da je turbo tempo – rekla je Ceca za „Blic”, i dodala da će srpska tradicija biti ispoštovana:

– Neće biti tu mnogo običaja, čak su pisali da će on nositi vojnu uniformu, to je stvarno dezinformacija. Biće kupovina mlade, skidanje jabuke, onako kako tradicija nalaže i ono što je elementarno. Posle crkvenog venčanja uslediće građansko i prelepa žurka u hotelu. Verujte mi da kada vam ovo sve pričam, u glavi mi je hiljadu stvari koje treba da se do sledeće nedelje privedu kraju – objasnila je Ceca.

Na pitanje kako je reagovala kada joj je sin saopštio da će sa prvim danima proleća postati baka, kratko je odgovorila:

– Najbitnije mi je da bude živo i zdravo, kako kaže naš narod – poručila je Ceca.

Zanimljivo, pre samo godinu dana, kada je Veljko organizovao veridbu sa Bogdanom, Ceca nije smatrala da će sve ići ovom brzinom:

– Polako, sve treba da dođe u svoje vreme. Rano je da budem baka, sada sam u najboljim godinama.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila